Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok tudnának nekem segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tudnának nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy meg szeretném kérdezni néhány lánytól, hogy küldhetek-e nekik képet magamról az e-mail címükre.Ha megadják.Ha elég igen válasz érkezik, akkor közzéteszem az e-mail címemet és arra írjátok meg a tiéteket és én küldöm a képet.Aztán légyszíves írjátok meg itt, hogy mi a véleményetek rólam, kíváncsi lennék rá, hogy ilyen arcszerkezettel van-e esélyem a lányoknál.Ugyanis van egy hátrányom, beszédhibás vagyok.Nálatok ez amúgy mennyire számít?

Ja és kérem csak független lányok írjanak.Nem akarok ismerkedni, csak ez lenne a kérésem.

Köszönöm szépen!

2010. jan. 23. 17:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hu a masodik az tök jo :)nekem bejön
2010. jan. 23. 19:14
 12/20 anonim ***** válasza:

A beszédhiba nem kizáró ok egy kapcsolat kialakítására.

Ha Te elfogadod, hogy van ez a problémád, hidd el, hogy az embereket sem fogja zavarni.

"kíváncsi lennék rá, hogy ilyen arcszerkezettel van-e esélyem a lányoknál"

Nos, mindenkinek más az ízlése.

Biztos van olyan lány, aki elfogad ilyennek, amilyen vagy.

És nem azt fogja nézni, hogy beszédhibás vagy e.

Ne emészd magad ezen.

Nálam nem lenne kizáró ok, mert nem azt nézem egy férfin, hogy "na most akkor van e beszédhibája, esetleg szemüveges e, mert ha igen, akkor kizárt, hogy legyen köztünk valami."

Az összehatás a fontos.

egy független lány :)

2010. jan. 23. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:

"Még ha pattanásos, fogszabájzos, félénk kinézetü, lennél akkor megértenélek,de igy.."

Azok az emberek is tudnak kialakítani kapcsolatot :)

A pattanás kezelhető.

A fogszabájzó ma már "divat".

Félénk kinézet..lehet változtatni, de nem lehet mindenki macsó :)

az előző voltam..

egy független lány :)

2010. jan. 23. 19:17
 14/20 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nincs gond az arcoddal. Nem kell attól tartanod, hogy nincs esélyed a lányoknál. Minden ember más és a

2010. jan. 23. 19:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos vagy,csak kicsit túl idős hozzám :D

Nyugi,egyáltalán nem vagy csúnya,sőt én téged a szép kategóriába sorolnálak.

10-es skálán : 8 :D + 2 pont a belső :D

Ne csüggedj,fel a fejjel és irány csajozni!

2010. jan. 23. 19:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Sztem ha megnövesztenéd ahajad akk nem lennél rossz,szépen formálná a hosszúkás arcodat!
2010. jan. 23. 19:38
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
2010. jan. 23. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:
a második válaszoló vagyok.semmi baj nincs az arcoddal,aranyos meg minden.ha egy kis hajat növesztenél még jobb lenne :).fel a fejjel :).
2010. jan. 24. 10:54
 19/20 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs veled a beszédhiba meg nem tudom mennyire komoly de valaki egy két dolgot még aranyosnak is tart ilyen téren. Csak el kell hinned magadról,hogy jól nézel ki... valamiért a ronda pasiknak megy
2010. jan. 24. 23:45
 20/20 anonim válasza:
és azoknak is van esélyük de te még jól is nézel ki (előző folytatása)
2010. jan. 24. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!