Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem voltam beléjük szerelmes, akkor miért fáj, miért ennyire rossz érzés?
Kb 1,5 éve volt egy szexkapcsolatom..Annak nem is nevezhető 4-5X találkoztunk, aztán felszívódott. Nem szoktam rá gondolni, nem szokott eszembe jutni, de most mengéztem a képeit fb-n és már van barátnője (nekem ugye azt hazudta, hogy nem kell neki kapcsolat) és borzasztó rossz érzés..
A másik egy másik szexkapcsolatom , ez 8 hónapig tartott. Ő se akart kapcsolatot senkivel (naja..) . Ennek én vetettem véget mostanában , mert bejelentette, hogy randizni fog egy lánnyal, de mi köztünk nem kell vége lennie, mert lehet nem is fog vele összejönni. Nekem ez nem kell, én azt hittem tényleg a kapcsolattal van a baja, nem velem. Ezért mondtam, hogy én itt szálltam ki.
Nem voltam egyikbe se szerelmes. Talán ilyen valamiféle rajongásféle volt irántuk, de semmiképpen nem szerelem...Akkor miért fájnak ezek ennyire?
a kötődés.....
lehet h kötődni akarnál vkihez, de mégse sikerül
szerintem Budapesten nem 6 ember él, de te biztos jobban tudod, hogy a fél város megvolt.
Na meg aki akár 100 emberrel szexel annak nen lehetnek érzései, annak nem fájhat semmi?...érdekes gondolat egy értelmes embertől (nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!