Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít az, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít az, h a nők alapból hisztérikának vannak beállítva, ha meg egy pasi hisztis, akkor nem azt mondják rá, hogy ez egy hisztis pasi hanem, hogy olyan, mint egy nő?!

Figyelt kérdés

Nem érzitek, hogy ez szemétség? Ha egy pasinak van egy rossz tulajdonsága, akkor azt mondják rá, hogy olyan mint egy nő, ha meg a nőnek van rossz tulajdonsága akkor azért van az, MERT nő.

Ez olyan, mint mikor egy pasi rosszul vezet, akkor azt mondják rá, hogy az a pasi béna (mint egy nő). Ha egy nő rosszul vezet, akkor meg ráhúzzák az egész női nemre, hogy nahh! NEm csoda, hiszen nő!

pff

2014. okt. 10. 20:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Viszont amit nem vettél észre, az az, hogy ugyanennek vannak férfi megfelelői is. Tehát amikor egy rossz tulajdonságú nőre azt mondják, hogy olyan emiatt, mint egy férfi.
2014. okt. 10. 20:55
 12/20 anonim ***** válasza:
84%
Eddig nem tudtam,higy a hiszti férfias is lehet. Hmm, többet kellene hisztiznem.
2014. okt. 10. 20:56
 13/20 anonim ***** válasza:
33%

Arról lehet szó, hogy a nők átlagosan többet hisztiznek.

Vagy a papucs balfa sz pasijaik nekik átlagosan gyakrabban elnézik.

2014. okt. 10. 20:59
 14/20 A kérdező kommentje:

Ja, mert ha valami rossz akkor az már nem lehet férfias nem? Mert a rossz tulajdonságok/viselkedések azok csakis nőiesek lehetnek.

Bírnám, ha valaki végre megértené miről beszélek. 10-est kivéve..Igen, elég szomorú, hogy a nők még rosszindulatúbbak egymással, mint a férfiak a nőkkel...

Jaaa...Mutass már egy reprezentatív felmérést arról, miszerint a nők többet hisztiznek átlagosan.

Mert a pasik nem szoktak ám hisztizni, ha fáj egy kicsit a torkuk..vagy ha a csajuk mással beszélget...vagy ha valami nem megy a melóban...vagy ha egyszerűen csak szar kedvük van. Áááá soha. Ki látott már olyat?

2014. okt. 10. 21:01
 15/20 anonim ***** válasza:
51%

Milyen igaz. Én is szoktam mondani a bátyámra, hogy hisztis pi-csa. :D Zavar, hogy minden miatt nyavajog. Ha csak annyit mondanék rá, hogy nyafogós az nem lenne eléggé hatásos. A kisbabákra mondják, hogy nyafizik.

Szerintem nem kellene ebbe többet belelátnod mint ami. A hisztis nő idegesítő. A hisztis férfi is az, de rá valami ütősebbet kell mondani éppen a sztereotípiák miatt (a férfinak nem szabad sírnia, a férfi rejtse el az érzelmeit stb). Ezt a legtöbb férfi érzi is mivel így neveltek minket és az ellentét pedig a nők (akiket a fenti hasonlatot nézve nem lenézni kell ha sírnak hanem megvígasztalni) persze manapság talán ezek a sztereotípiák kihalóban vannak valamelyest. A lényeg, hogy szerintem a hisztis pi-csa inkább egy ösztönzés a férfinak mint egy beszólás a női nemnek, hogy keményedjen meg és férfi legyen, aként is viselkedjen ne pedig úgy mint egy nő ha már farka van.

2014. okt. 10. 21:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ha megnézed a feminista propaganda gépezetet és használod azt a bogyót a nyakadon (ha már személyeskedsz), rájössz, hogy az egész férfi gyűlölet orientált, mindenre ráhúzzák a hímsoviniszta jelzőt, csupán azért, mert épp fallosza van az illetőnek.

2014. okt. 10. 21:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Engem nem idegesít nő létemre. Egyrészt elég nyugodt alkat vagyok, és feleslegesen nem idegesítem fel magam dolgokon, főleg olyanokon nem, amin nem lehet változtatni, másrészt nem érzem úgy, hogy az általad kifogásolt személetmód engem személy szerint rosszul érintene, vagy bármi hátrányom származna belőle.

Tudom, hogy engem nem fog senki hisztérikának nevezni azért, mert a nőket úgy általában annak tartják sokan. Akkor neveznének így, ha így viselkednék.

Az emberek többsége szerintem azért bőven eléri azt az értelmi szintet, amikor az ismeretségi körében bizonyos férfiakat vagy bizonyos nőket a viselkedésük, tetteik alapján ítél meg, nem pedig azok alapján a sztereotípiák alapján, amikről írtál. Aki meg nem, annak a véleményén érdemes lenne felzaklatnom magamat?

Ugyanakkor attól, hogy nő vagyok, még nem vesztettem el a megfigyelőkészségemet és az objektivitásomat, és - ha ezt nyilván nem is hangoztatom - én azt tapasztalom a környezetemben, hogy a nők közül arányaiban véve több az, aki hajlamos a hisztis viselkedésre, mint a férfiak közül.

Ha bárkinek kritikai megjegyzése van néha azzal kapcsolatban, hogy hogyan vezetek, akkor végiggondolom, hogy jogos-e, és ha igen, akkor megfontolom az észrevételeit és a tanácsait, mert az, hogy biztonságosan vezessek, fontosabb nekem, mint az önérzetem vagy az egóm. Nem gondolom azt egy pillanatig sem, hogy azért kritizál engem, mert szerinte a nők "bénábbak" az autóvezetés terén.

Remélem, hogy ezzel nem botránkoztatlak meg nagyon, de a női logikáról szóló vicceken is jókat tudok nevetni - feltéve, hogy tényleg humorosak, nem faviccek - teljesen függetlenül attól, hogy az az emberke (jellemzően nyilván hímnemű egyed :-), aki előadja, szerintem nálam feltehetően jobb vagy rosszabb erdménnyel írna-e meg egy IQ tesztet vagy egy logikai feladványokból álló tesztsort.

2014. okt. 10. 21:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy te tudsz nevetni rajtuk. Érdekes a négerekről/cigányokról/melegekről stb már ciki "vicceket" alkotni, mert fleháborító és nem vicces. Akkor a nőkről miért lehet?
2014. okt. 10. 22:21
 19/20 anonim ***** válasza:

[link]

ez szerintem jól összefoglalja a helyzetet.

2014. okt. 10. 23:27
 20/20 A kérdező kommentje:
igen, ez jó :) már láttam.
2014. okt. 10. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!