Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit csináljak, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csináljak, vagy hogy oldjam meg? Nagyon ciki nekem.

Figyelt kérdés

Nemrég,2 hete jöttem össze egy sráccal,előtte sokat ismerkedtünk.Még ugye friss a dolog,de érzem,hogy nagyon-nagyon megszerettük egymást, és ha van időnk első dolgunk,hogy találkozzunk.

Mivel olyan nyugis maga a környék is,legtöbbször az autójával elmegyünk valahova,vagy csak szimplán egy eldugott helyen megállunk,beszélgetünk és mostanában egyre többet csókolózunk.

Annyira fel tud izgatni,csupán a csókkal és simogatással már az arcomon is,hogy nagyon hamar tocsogok.

Olyannyira,hogy ha sokáig csináljuk, átüt a nadrágomra is.Ma is éreztem,hogy teljesen átnedvesedtem.Nekem ciki,mert mi van ha észreveszi,vagy neadjisten a kocsi ülésén is!?

Tisztaságit ha teszek,és eljutunk odáig,hogy észre is vegye,ugyancsak ciki.

Valami megoldás?:S 18l

2014. okt. 9. 23:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Akkor a legcikibb,ha utána még megyünk is valahova és....
2014. okt. 9. 23:02
 2/6 anonim válasza:
tampon!! :)
2014. okt. 9. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ciki tegyél be tisztaságit, ha szóvá teszi, mondd el az igazar, hogy mennyire felizgat. L
2014. okt. 9. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs erre megoldás :))
 5/6 anonim ***** válasza:
Itt kizárólag nő adjon tanácsot,és komolyan mondom mert ez komoly dolog.(tényleg komolyan)
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat...

Tampon szerintem nem lenne jó ötlet,mert pl ha tovább mennénk idővel,akkor csak nem szállhatok ki a semmi közepén kivenni. XD

Még nem járunk fel egymáshoz, ezért cinkesebb,mert még haza kell jönnöm normálisan...

2014. okt. 9. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!