Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak, vagy hogy oldjam meg? Nagyon ciki nekem.
Nemrég,2 hete jöttem össze egy sráccal,előtte sokat ismerkedtünk.Még ugye friss a dolog,de érzem,hogy nagyon-nagyon megszerettük egymást, és ha van időnk első dolgunk,hogy találkozzunk.
Mivel olyan nyugis maga a környék is,legtöbbször az autójával elmegyünk valahova,vagy csak szimplán egy eldugott helyen megállunk,beszélgetünk és mostanában egyre többet csókolózunk.
Annyira fel tud izgatni,csupán a csókkal és simogatással már az arcomon is,hogy nagyon hamar tocsogok.
Olyannyira,hogy ha sokáig csináljuk, átüt a nadrágomra is.Ma is éreztem,hogy teljesen átnedvesedtem.Nekem ciki,mert mi van ha észreveszi,vagy neadjisten a kocsi ülésén is!?
Tisztaságit ha teszek,és eljutunk odáig,hogy észre is vegye,ugyancsak ciki.
Valami megoldás?:S 18l
köszi az eddigi válaszokat...
Tampon szerintem nem lenne jó ötlet,mert pl ha tovább mennénk idővel,akkor csak nem szállhatok ki a semmi közepén kivenni. XD
Még nem járunk fel egymáshoz, ezért cinkesebb,mert még haza kell jönnöm normálisan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!