Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy sikerült ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy sikerült ez a videó?

Figyelt kérdés

Lányok és fiúk válaszát egyaránt várom.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jan. 23. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:

baumaxx

alacsony érték - valódi ár

2010. jan. 23. 13:07
 2/5 anonim válasza:
meztelen nő van rajta? csak, hogy megéri-e letölteni?
2010. jan. 30. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet ez a videó. Majd én is csinálok egyet, ha lesz kinek.

Pár apró észrevételem lenne csak, mint tanács. Pl az elején a rózsa lehetne kicsit kisebb és a hosszabb idézeteknél különösen figyelj az olvashatóságra. Az a rózsaszín felhő nem tetszik. Inkább maradjon meg az utolsó kép(vagy egy másik) a hosszú idézet nélkül és alá, hogy "Szeretlek" vagy vmi hasonló. A zene végéből biztosan tudni fogja, hogy vége a vetítésnek, így azt nem kell kiírni, és így a közös kép lesz kimerevítve, míg ki nem kapcsolod a lejátszót.

Remélem segítettem, sok sikert a vetítéshez!

2010. jan. 31. 00:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon jó lett...gratula!

Ami nekem nem tetszett:

-szerintem fölösleges a sok idézet, amivel eltakarod az arcotokat. ha mindenképp szerettél volna verseket, azokat nem a képekre kellett volna rakni.

-nálam valamiért akadozik a zene

De tényleg klassz, és szép pár vagytok. Megkérdezhetek, hogy melyik progival készítetted?

2010. jan. 31. 10:00
 5/5 anonim válasza:

A KÉRDEZŐ vagyok, csak más email címmel léptem be!

A videot a Pinacle studio 11 programmal csináltam, köszi a véleményeket

2010. jan. 31. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!