Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy lánnyal msn-eztem multkor, személyesen is ismerem, és azt irta hogy mi lenne ha járnák, meg ha meg d*gn*m?

Figyelt kérdés
Másnap meg eggy másik fiu van kinnt neki msn képének! Kérdezem tölle hogy ki az erre meg ő hogy nem ő tette ki biztos a tesoja volt. Tegnap meg jövök haza vonattal vele meg még eggy haverrel, és elkezdi mondani hogy neki olyan b*szh*tn*k * van hogy benne vagyok-e, Én meg mondom neki hogy most nem érek rá, lehet hogy hülyeség volt de nem tudtam rá hirtelen mit mondani, Nos mit akarhat töllem? én 15 vagyok ő lassan 17. Komoly válaszokat kérek!
2010. jan. 23. 08:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
:D
2010. jan. 23. 08:50
 12/14 anonim ***** válasza:
hátigen elég d
2010. jan. 23. 08:54
 13/14 Tutujka ***** válasza:

Először is végy helyesírási órákat, mert ha barátom az IQ-d olyan mint amilyen helyesen írsz, akkor téged sem az eszedért fognak szeretni.

Nehezen tudom elképzelni, bár a mai fiatlok között biztos akad olyan, hogy MSN-en tudatja a másikkal, hogy - Hé Te nem járunk? Meg különben is jó lenne, ha már meg is dugnál.

Egy 15 éves lány szájából ez nagyon alpári duma, nem kisegítős a csaj?

Vagy nem áll gyógyszeres kezelés alatt?

Barátom legyen eszed, nehogy megdugd, mert slamasztikában maradsz.

Értem, hogy ha terhes marad a csaj meg ilyenek, mert a lány sem lehet 50-es IQ-nál nagyobb.

Kérdezd meg Tőle legközelebb, hogy - Baby mennyi 5x5?

Ha gondolkodik, felejtsd el, mert akkor azt sem tudja, mi az a gumi, vagy fogamzásgátlás.

2010. jan. 23. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem meg lehet hogy le akar veled feküdni tényleg
2010. jan. 23. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!