Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy pasi megérint köszönésnél?
Nekem teljesen természetes ha megérintek valakit (Mondjuk masszőr vagyok)legyen az nő vagy férfi. Én mindenkit, megérintek megszokásból, tudat alatt vagy nem is tudom, hogy fejezem ki magam. Nyilván az egy személyes kontakt. Ha lányról van szó és puszival köszönünk akkor meg végképp, hiába csak pár másodperc az egész. Az, hogy hol érintem meg, mondjuk nem mindig, de azért van különbség, hogy mennyire közeli a kapcsolat. pl váll kar, derék, hát
Ahogy írtam én csak úgy is megérintek egy lányt.
Viszont a ti esetekben, biztos, hogy nem vagy közömbös számára, ha mást nem szokott megérinteni.
Szerintem tetszel neki.Nálam is így kezdődött egy pasival,akivel szép lassan összemelegedtünk.Először távolságtartó vot,majd elkezdtünk beszélgetni,és ahogy egyre inkább közel kerültünk egymáshoz,úgy egyre többször érintett meg.Megfogta a vállam,a karom,végül már a derekamat is átkarolta.Össze is jöttünk a végén...igaz,már nincs velem.
Ebből kiindulva ez több lehet szimpla ismerősi gesztusnál,ez közeledés kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!