Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
ha olyan dolgokat teszel amit egyebkent semmilyen korulmenyek kozt nem tennel akkor szerelmes vagy. szoval meghulyulsz teljesen
2/8 A kérdező kommentje:
Kérek mindenkit.....csak értelmes válaszokat adjatok!
2014. okt. 8. 17:47
3/8 anonim válasza:
a kérdések nagy része sem az, mint ahogy ez sem
4/8 anonim válasza:
szerinted mik a tunetei? ez nem egy influenza. a szerelem sem ertelmes, a kerdesed sem ertelmes, valaszokat se kerj ertelmeseket
5/8 A kérdező kommentje:
Csak megjegyzem,hogy idéző jelbe raktam a tüneteit!Amúgy én is tudnék kötekedni helyesírás szempontjából.Csak az írjon aki ezeket is figyelembe veszi.
2014. okt. 18. 12:22
6/8 anonim válasza:
Általában pl : ha a közelében vagy hevesebben ver a szíved, amikor csak teheted ôt nézed, szeretnél mennél több időt tölteni vele, nagyon erős vonzalmat érzel iránta, egyre gyakrabban gondolsz rá... Hasonlók.. Remélem tudtam segíteni :)
7/8 anonim válasza:
hányás,fosás,szédelgés,kerüld nagy ívben vagy oltasd be magad.
8/8 anonim válasza:
Èn azt èreztem ,hogy zavarba voltam, ha rám nèzett.Szinte minden szavát megjegyeztem. Mindenről ő jutott eszembe.Ő volt a háttèrkèp ès voltakèppen ő róla szólt az èletem.
Mèrhetetlen boldogság! Ès az èrzèst , hogy bármit még tennèl èrte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!