Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon pici a mellbimbóm. Ez baj?
Figyelt kérdés
Alapból a mellem is kicsi (A kosár), de nincs vele nagy gondom, mert szép, kerek formája van, nem hegyes...stb. Viszont a mellbimbóim nagyon kicsik a bimbóudvarral együtt. Kb öt forintos nagyságú, és nagyon halvány. Ez baj? Vagy zavar titeket? Képet nem küldök!2014. okt. 7. 21:00
2/10 anonim válasza:
Szerintem felesleges aggódnod, tökéletes az úgy, inkább legyen kicsi, mint nagy ronda parizer. 21/F
3/10 anonim válasza:
Most ez kinek lenne baj,ki a tököm fogja nézni,senkinek semmi köze hozzá,esetleg a párodnak,ha van,ha meg nincs akkor meg neki.Ha neked nem probléma akkor nem.
4/10 anonim válasza:
Kép nélkül nem lehet megmondani..
5/10 anonim válasza:
Miért lenme baj? :)
Ha valaki szeret, nem az a legfontosabb ;) am nekem jobban be is jönnek mint a nagyon nagy bimbók :p
7/10 anonim válasza:
Megnézném szívesen! Imádom a kis mellű nőket!
8/10 anonim válasza:
szerintem szexi. egyáltalán nem találom izgatónak ha egy nő bimbóudvara olyan mint egy rúd közepéről kivágott párizsi-szelet.
szóval szerintem bejövős.
10/10 anonim válasza:
a sok képkéréses hsz ből szerintem érzed, hogy nem lehet ciki, sőt nagyon sokaknak tetszik :-) pici cicihez a pici bimbó igazán jól áll ! (pláne, ha tényleg "áll" :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!