Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon pici a mellbimbóm. Ez baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon pici a mellbimbóm. Ez baj?

Figyelt kérdés
Alapból a mellem is kicsi (A kosár), de nincs vele nagy gondom, mert szép, kerek formája van, nem hegyes...stb. Viszont a mellbimbóim nagyon kicsik a bimbóudvarral együtt. Kb öt forintos nagyságú, és nagyon halvány. Ez baj? Vagy zavar titeket? Képet nem küldök!
2014. okt. 7. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
ha küldesz meg mondom :)
2014. okt. 7. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges aggódnod, tökéletes az úgy, inkább legyen kicsi, mint nagy ronda parizer. 21/F
2014. okt. 7. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Most ez kinek lenne baj,ki a tököm fogja nézni,senkinek semmi köze hozzá,esetleg a párodnak,ha van,ha meg nincs akkor meg neki.Ha neked nem probléma akkor nem.
2014. okt. 7. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem lehet megmondani..
2014. okt. 7. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért lenme baj? :)

Ha valaki szeret, nem az a legfontosabb ;) am nekem jobban be is jönnek mint a nagyon nagy bimbók :p

2014. okt. 7. 21:04
 6/10 anonim válasza:
kép? :P
2014. okt. 7. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Megnézném szívesen! Imádom a kis mellű nőket!
2014. okt. 7. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem szexi. egyáltalán nem találom izgatónak ha egy nő bimbóudvara olyan mint egy rúd közepéről kivágott párizsi-szelet.

szóval szerintem bejövős.

2014. okt. 7. 21:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Szép az, nincs azzal baj!
2014. okt. 7. 21:18
 10/10 anonim ***** válasza:
a sok képkéréses hsz ből szerintem érzed, hogy nem lehet ciki, sőt nagyon sokaknak tetszik :-) pici cicihez a pici bimbó igazán jól áll ! (pláne, ha tényleg "áll" :-D )
2014. okt. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!