Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik legyszebb magyar nő Liptai Claudia, nektek mi a véleményetek?
És volt szerencsém találkozni vele.
még egy olyan öntelt agresszív, akaratos, öntörvényű hisztis p---át én még nem láttam.
A tiéd lehet.
De fél nap után szívlapáttal vernéd agyon, a száját külön agyon kell verni olyan nagy :DDDDD
Nem tudom egyesek hogy lehetnek ekkora élettelenek meg irígyek. Oké lehet valakinek nem az esete de azért azt ne mondja már valaki rá hogy ronda.... Meg mért lenne trampli??? Elég messze áll attol. Volt egy 150 kilós osztálytársam na minimum az a trampli!!! Nem tudom lehet nekem rossz a látásom de én ha rá nézek nem az jön be hogy fuu de trampli, meg úgy néz ki mint egy viziló.. És am meg ha ő úgy akar az újságba lenni hogy agyon van retusálva és úgy érzi jól magát akkor úgy van!! Mit fáj az neked? Majd biztos te zsírtól fénylő arccal meg ilyenekkel akarnál címlapon lenni!! Meg ha már valaki nem vékony nem is lehet szép meg jó nő?????? Mert jajj nagyobb darab azt akkor mivan ti megfelelési kényszerbe szenvedő csicskák.. Ha már nem olyan a képetek hogy csücsörítetek meg 90 fokba be dőltök meg stb akkor már ciki nektek. Nehogy véletlen ne tömeg gyártmányok legyetek. Irígy élettelenek bele köttök a világon MINDENBE. Miért nincs egy külön bolygó a normális embereknek hogy ne kelljen ezt elviselni Istenem!!
Ja és kedves kérdező a kérdésre válaszolva nagyon jó nő szerintem is a Klaudia. Dögös ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!