Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk szoktak ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
ugye a wc-be pisilésnél látják egymás péniszét meg szokták nézni a másikét esetleg összemérik vagy megfogják a másikét hogy milyen? mert ugye a fiúknál ezek nem olyan tabu dolgok2014. okt. 6. 18:52
1/7 anonim válasza:
Nem, csak a homik, de ugyebár én nem vagyok az!
2/7 anonim válasza:
én nem szoktam ilyet, de más lehet
3/7 anonim válasza:
Alap, sőt még ízmintát is veszünk egymáséról.
4/7 anonim válasza:
Persze tapogatjuk egymásnak....sőt ezért szoktunk wc-re járni.
Ne legyél már ennyire hülye.
5/7 anonim válasza:
Megfogni? Na, azt azért nem. :D
De hogy csak odapillantani feltűnés nélkül, és felmérni, hogy a másiké mekkora, az persze előfordul. ;)
6/7 anonim válasza:
Amúgy így női szemmel érdekelne, hogy mekkora gyakorlati jelentősége van a nem erektált állapotú péniszek "összemérésének". :-)
7/7 anonim válasza:
"mert ugye a fiúknál ezek nem olyan tabu dolgok"
Nem??!!
Ezt eddig velem még nem közölték, szerintem ha valaki elkezdené tapogatni a farkam, azzal a lendülettel verném szét a piszoárt a fejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!