Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek a pasinak ha tetszik?
Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok, a pasi meg 19. Már egy ideje be jön nekem és egyre jobban... Már szinte meg vagyok érte hallva, amit ő nem vesz észre!! Péntekenként szoktam látni, és egy hete rám köszönt amit idáig nem tett meg soha!! :) Nagyon cuki volt!! Hogyan keltsem fel a figyelmét magamra???? Mit csináljak hogy ő is belém szeressen?? Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat!!2014. okt. 6. 18:39
11/14 A kérdező kommentje:
ja persze ;) csak az a baj hogy minimum 17 évesen akarom az elsőt..
2014. okt. 6. 19:01
12/14 anonim válasza:
Azt mondod, hogy osztály első vagy, mégis tökkelütött vagy. És szerinted egy 19 éves pasi mit akar? Kézen fogva sétálni? Egy mai ostoba 19-20 éves pasi már aktív szexuális életet él, az önként felajánlott 14-15 éves lányokban látják az újabb szexpartnert, mert azok befolyásolhatóak, főleg ha olyan érzelmeket váltanak ki belőle, akkor "szerelemből" odaadják magukat neki. De tudod te ezt nagyon jól, nem kell elmondanom. Ha azt gondolod, hogy ehhez majd asszisztálni fogunk, akkor nagy tévedsz. Esetleg a veled egy értelmi szinten lévő majmok adnak majd tippeket. Remélem, így világos.
13/14 A kérdező kommentje:
-.-
2014. okt. 6. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!