Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok valaki mondana véleményt a testemről? (kép lent)
18 éves fiú vagyok, eléggé önbizalom hiányos, kíváncsi lennék a véleményetekre!
kort is írjatok légyszi!
vékony vagy és nem jó a testtartásod
de nem olyan rossz ez, hogy önbizalomhiányod legyen miatta
hatizom, karizom, láb erositese es alompasi leszel :D
viszont az alsogatyad nem tetszik :D
Bocsi majd veszek másikat :D
köszi mindenkinek a válaszokat :) majd akk sportolok még többet :) vagy legalább valami olyat amitől izmosodok :)
Szerintem nincs veled különösebb gond... Lehetnél kicsit izmosabb, de így sem rossz, nem akadályozna semmiben. :)
18/L
A testeddel nincs gond, de a tartásoddal igen, húzd ki magadat, ne görnyedjél meg ennyire! :)
Nézd, nagyon-nagyon sok ilyen, és még vékonyabb testalkatú fiú jön-megy az úton lánnyal kézen fogva, szóval nyugodj meg.
23/L
Szerintem is vékony vagy, és görnyedt. Húzd ki magad, és kezdj el sportolni. Kar-, mell-, hát-, has-, lábizom és bomba leszel. És persze egyél is mellé valamit, hogy ne csak szálkásan legyél izmos. Tanácsolnám még, hogy hordj kicsit feszesebb, szexibb alsógatyákat, mert az első képen nagyon úgy tűnik, mintha pelenkát viselnél.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!