Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok valaki mondana vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok valaki mondana véleményt a testemről? (kép lent)

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, eléggé önbizalom hiányos, kíváncsi lennék a véleményetekre!

kort is írjatok légyszi!

[link]

[link]

2014. okt. 6. 15:57
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Szerintem jó tested van, nekem például a vézább srácok jönnek be:)
2014. okt. 6. 16:08
 12/24 anonim ***** válasza:

vékony vagy és nem jó a testtartásod

de nem olyan rossz ez, hogy önbizalomhiányod legyen miatta

2014. okt. 6. 16:22
 13/24 anonim ***** válasza:

hatizom, karizom, láb erositese es alompasi leszel :D

viszont az alsogatyad nem tetszik :D

2014. okt. 6. 16:29
 14/24 A kérdező kommentje:

Bocsi majd veszek másikat :D

köszi mindenkinek a válaszokat :) majd akk sportolok még többet :) vagy legalább valami olyat amitől izmosodok :)

2014. okt. 6. 16:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Nagyon szexes vagy. :DD
2014. okt. 6. 16:46
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs veled különösebb gond... Lehetnél kicsit izmosabb, de így sem rossz, nem akadályozna semmiben. :)

18/L

2014. okt. 6. 17:11
 17/24 anonim ***** válasza:
john holmes is ilyesmi forma volt,de volt mellé egy 33 centis répa a gatyájában, ez meg felülírta az előnytelen megjelenését.
2014. dec. 19. 22:59
 18/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk itt a 33as repa nem adatott meg, igy marad a gyuras!
2014. dec. 19. 23:03
 19/24 anonim ***** válasza:

A testeddel nincs gond, de a tartásoddal igen, húzd ki magadat, ne görnyedjél meg ennyire! :)

Nézd, nagyon-nagyon sok ilyen, és még vékonyabb testalkatú fiú jön-megy az úton lánnyal kézen fogva, szóval nyugodj meg.

23/L

2014. dec. 19. 23:09
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is vékony vagy, és görnyedt. Húzd ki magad, és kezdj el sportolni. Kar-, mell-, hát-, has-, lábizom és bomba leszel. És persze egyél is mellé valamit, hogy ne csak szálkásan legyél izmos. Tanácsolnám még, hogy hordj kicsit feszesebb, szexibb alsógatyákat, mert az első képen nagyon úgy tűnik, mintha pelenkát viselnél.

17/L

2014. dec. 19. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!