Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek szerelmes belé, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek szerelmes belé, ha én is lány vagyok?

Figyelt kérdés

Most nagyon őszintén fogom leírni a pontos érzéseimet és szeretném, ha ezek alapján kapnék némi tanácsot vagy véleményt.

18 éves lány vagyok, elsőéves egyetemista, egy egyetemi bulin megismertem egy lányt, aki másik karon van. Már elejétől fogva úgy éreztem, hogy nagyon szimpatikus, mert sok közös van bennünk és Ő nem olyan, mint a többi barátnőm, akik csak a bulikról és a szexről tudnak beszélni. Ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy a lányokhoz vonzódik, amin én eléggé meglepődtem és nem is tudtam nagyon mit reagálni rá. Sokat beszélgettünk, találkozgattunk is órák után. Amint nem láttam már 1-2 napig, azon vettem magam észre, hogy egyre jobban hiányzik. Hiányzik a hangja, a nézése, a bolond megnyilvánulásai (Ő azon kevesek közé tartozik, akivel tényleg tudok nevetni), az egész léte. Nagyon furán érzem magam, ha Vele vagyok, 1-1 találka után úgy viselkedem, mint aki el van varázsolva. Eddig volt 3 barátom, egyikükbe sem voltam szerelmes, de nem gondolkoztam azon, hogy mi van, ha a lányok (is) érdekelnek. Nem tudom, mi a helyzet, nem is érdekel, de így még soha nem éreztem magam. A fellángolást ismerem, ez más, ez valami csodás és egyben ijesztő érzés. Amikor azt mondta nekem, hogy ilyen szép lányt még nem látott, mint amilyen én vagyok, a legszebb mondatnak fogtam fel, amit valaha is dicséretként kaptam. Szeretem, ha hozzám ér, egyik este ültünk egy parkban és azt vettem észre, hogy a fejemet a vállára hajtva nem akarom elengedni. Olyan ijesztő, ahogy ezek tudatosulnak bennem, mert nem értem, hogy mit csinálok, mi történik velem. Ha valami bánat ér, egyből Őt akarom látni és szeretném, ha átölelne és megvédene a világtól. Annyira csodálatos ember, olyan szép és okos és értelmes és vicces és különleges. Ez ugye nem szerelem? Ez ugye csak egy erős kötődés és szimpátia? Kérlek, segítsetek, túl bonyolult ez a helyzet.

2010. jan. 22. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Legalábbis erős vonzalom. Lehet, szerelem.
2010. jan. 22. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod, hogy ez több, mint szimpátia. Ne nyomd el, légy boldog.
2010. jan. 22. 18:58
 3/11 anonim ***** válasza:

nagyon úgy tűnik az írásodból, hogy félsz attól, hogy beleszeretsz.

nade ha félsz a szerelemtől, akkor máris szerelmes vagy...

2010. jan. 22. 19:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Én még nem voltam szerelmes lányba, nem tudom, milyen érzés. Én érzékeny ember vagyok, de nem szerettem soha túl közel kerülni a barátnőimhez (a puszit kerültem, ölelést csak néha engedtem meg, egyebet meg végképp nem). Van egy legjobb barátnőm, de Őt másképp szeretem. Úgy, mint egy olyan embert, aki olyan, mintha a tesóm lenne.
2010. jan. 22. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy szerelem ez... De lehet, hogy nem a lányokhoz vonzódsz, csak őt szereted, mint embert, nemtől függetlenül. Ezt neked kell lerendezned magadban.
2010. jan. 22. 19:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak olyan nehéz. Mi van, ha tényleg "úgy" szeretem? Mi lesz akkor? Túlságosan félek, hogy ez nem helyes. Tegnap míg feküdtem az ágyamban, csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire jó lenne, ha itt lenne velem. Olyan fantasztikus lány, de tényleg. Szeretem, ha hozzám ér vagy átkarol, pedig ezeket másoknak nem engedem meg. Már ott tartok, hogy félek Vele beszélni, mert rám tör ez a fura érzés, amikor a gyomrom összeszorul és úgy érzem, a külvilág nem létezik, csak én és Ő.
2010. jan. 22. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:

hát ez nagyon szerelem...és azt mondod hogy lányba sosem voltál még szerelmes...meg fiúba sem...de szerintem már szerelmes vagy egy lányba:D

tegyed amit jónak érzel és élvezd a helyzetet!;)

2010. jan. 22. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát nálam úgyvan,hogy amikor megtudom,h tetszek valakinek,akkor az nekem is elkezd tetszni. Van amikor pár napig,de van maikor több hónapig...

Szerintem a Te esetedben is hasonló a szitu...

2010. jan. 22. 20:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Annyira félek, képtelen vagyok rendezni magamban ezt. Ha tényleg másképp éreznék iránta, mégis hogy kéne kezelnem? Nem mondhatom el Neki.
2010. jan. 22. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodtan mond el neki hogy mit érzel!:)

rossz úgyse sülhet ki belőle!;)

2010. jan. 22. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!