Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mennyire vállalható a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire vállalható a testem ilyen dundin (kép)?

Figyelt kérdés

Szeretek enni, és jól érzem magam így. De nem tudom, mekkora elutasítás van a fiúk szemében az alakom miatt:

[link]

Mit gondoltok?

21/L

2014. okt. 6. 11:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Aranyos a macskád!
2014. okt. 7. 14:35
 22/28 anonim ***** válasza:

Én véletlenül találtam erre a kérdésre,hasonló alakú lányként. Vannak merészebb képeim, de félek a vélemény kéréstől így nyílvánosan. De csupa jót kaptál. :) Szuper, van remény :)!

21/L

2014. okt. 7. 15:04
 23/28 anonim ***** válasza:

És privátban?

2014. okt. 7. 15:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy idetolakodom lányként, de annyira megtetszett, hogy írtad, hogy szeretsz enni és jól érzed így magad. Úgy érzem, valaki megért. Én is szeretek enni és nem áll szándékomban fogyni, mert nincs problémám magammal. Amúgy szerintem nagyon csinos vagy még így női szemmel is:) Semmi probléma nincs veled:)
2014. okt. 8. 08:06
 25/28 anonim ***** válasza:
Tényleg. A macska :-D
2014. okt. 8. 23:27
 26/28 anonim válasza:

Még hogy vállalható?:-) Gyönyörű vagy, leányzó!

Egyél csak, érezd jól magad, és ne aggódj!

25/F

2014. okt. 10. 14:49
 27/28 anonim válasza:

Kifejezetten vonzó vagy és nőies! Érezd jól magad és örülj neki, hogy egy vagy azok közül akik nem stresszelnek amiatt, hogy nem olyan gizdák mint a photoshoppolt lányok az óriásplakátokon :)

23 F

2014. okt. 29. 21:58
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően nagyon bejönnek az ilyen testalkatú lányok, mint amilyen te is vagy, csak a probléma az, hogy én nagyon vékony vagyok, és a hozzád hasonló lányok a testesebb férfiakat szeretik.
2014. okt. 31. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!