Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító egy olyan lány, aki szinte a teljes testét borotválja?
Nekem nem tetszik a csupasz, a borostás, de még a fazon se. Nekem természetesen tetszik "odalent".
De a legrosszabb, ha ki van pattogva meg borostás!
Borostásan?
BLEEEEEE!
Inkább a sajtreszelő! Ott legalább tudom, hogy mit kapok.
Gyanta!
Vagy, ha az nem megy, akkor rövidre kell vágni (1-2 cm). Nem rövidebb és nem is hosszabb.
A kérdés nem a borostás csajokról szólt, szerintem.... :D :D :D
Így a válasz: nem szeretem a szőrös nőket, de a borotváltakat nagyon. ;) Hajrá kérdező (ha te lány vagy) csináld.. csináld.. Írj, ellenőrizném a szavaid hitelességét.. :D
37 (jólszituált) F
Ja, ez szerintem se a fullborotváltság esete, hanem amiről én is beszéltem, amit szeretek, a pihék.
Amúgy tényleg szép csaj, bár a puncija nem az esetem, nekem nem eléggé punci, pufi réssunája van, ráadásul a nagyajkai még pont pigmentáltak is, így még jobban emlékeztet a leveleken található gázcserenyílás ezerszeresre felnagyított mikroszkopikus képére. Meg a cicijei se a legszebbek (nem a méretükkel van bajom, hanem a formájukkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!