Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért tartják a rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tartják a rosszabb anyagi helyzetben lévő férfiakat igénytelennek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 22:50
1 2 3
 11/21 LeftBehind ***** válasza:

10. Az általad felsoroltakat eddig még csak hajléktalanokon láttam, gondolom nekik el lehet nézni ha néha napján nem vágnak körmöt...

A dezodor/parfüm/kölni/smink és egyéb pipere holmikról meg annyit, hogy én mindig mesterkéltnek, műnek éreztem őket ezért soha nem is használtam. Ennek ellenére tudok élni egy példával...vagyis inkább sok barátom, ismerősöm és családtagom példájával. Ha valaki heti 6 napon át gürcöl, se ideje, se energiája, se pénze és azért harcol, hogy megtarthassa az otthonát akkor szerintem megérthető, ha a gyárba menet nem azon töri a fejét, hogy milyen dezodorral fújja majd be magát.

2014. okt. 6. 00:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Pedig én láttam már olyat aki lusta volt borotválkozni meg ilyenek.. nem hajléktalan volt!

Pedig a dezodor megakadályozza az izzadást.És nem olyanról beszéltem aki dolgozik éjjel nappal hanem nem csinál semmit vagy kevés fizikai munkát mégis megizzad ezért mondjuk szerintem mindenkinek javasolnék dezodort használni. Mondjuk én szeretem fújkálni magam parfümökkel stb nőként, elvárom hogy környezetem is igényes legyen magára.. sajnos nem mindig sikerül. Mondjuk én fél percenként mosok kezet..szeretem ha tiszta vagyok.

Azért egy dezodor se drága már 500ft-ért kapsz..ez szerintem még belefér a költségvetésbe.. van aki lustaságból nem ad magára mert azt hiszi úgy jó ahogy van..

lehet én vagyok túl igényes..:S

2014. okt. 6. 02:15
 13/21 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzátennék hogy férfiak elvárják hogy mi nők mindig tökéletesen nézzünk ki smink csinos ruci stb de azért hogy a nőknek tetszenek nem tesznek semmit telibe sz*rják már bocsánat a kifejezésért hogy a nő nap mint nap puccba vágja magát de cserébe semmit se kap..

szóval ha már ennyire elvárjátok hogy egy nő legyen csinos nézzetek önmagatokba is néha!

2014. okt. 6. 02:19
 14/21 LeftBehind ***** válasza:

Embere válogatja, de ahogy elnézem a nők még magukat is sokkal komolyabban veszik. Azt hiszitek mi várjuk el, hogy tökéletesen nézzetek ki pedig igazság szerint kevés olyan férfi van akit egyáltalán érdekel.

Én mivel nem használok szereket magamon, egy nőben se tetszik ha telefújja magát minden vacakkal vagy ha mániákusan sminkeli magát. Az alapján amit magadról írtál, én asszem megőrülnék melletted.....fél percenként kezet mosni, minek?!?!

A borotválkozás megint külön téma. Igen, vannak akik lustaságból nem borotválkoznak viszont sokan vannak azok akik direkt növesztik a szakállukat. Ettől még nem lesz senki igénytélen, csak neked nem tetszik.

2014. okt. 6. 09:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Persze egy átlagos pasi nem is várja el, de azért megbámuljátok a pláza p*csákat..ugye?

no comment.

szóval nem is kell velem élned.Nem csak szúr a borosta..:D

2014. okt. 6. 11:51
 16/21 LeftBehind ***** válasza:
15. Ha egy csaj alapból jól néz ki, akkor felesleges szépíteni rajta. Ha meg nem néz ki jól akkor talán nem egy kiló vakolattal kéne kompenzálnia. - Kb ennyi a véleményem "pláza p*csákról"
2014. okt. 6. 12:19
 17/21 anonim ***** válasza:
aztabetyár, vannak ám kikötések. a ruha legyen tiszta, aki viseli ,az is legyen tiszta (a munka altalában piszkos, a munkás ruha összepiszkolódhat azért van) legyen szakadt azt is le..arom a színét szintén(ha nincs más)inkább veszek fel egy lyukas tisztát ,mint egy piszkosat ,ami nem lyukas. az izzadtság nem büdös, a baktériumok csinálnak büzt belőlle(metán, stb) a dezodor nem gátolja az izzadást,a baktériumokat sem öli meg, csak fedi a szagot.(a víz viszont csodákra képes) tőllem lehet izzadt, mindenki izzad, csak ne pácolja benne magát napokig.van külömbség az1 napos meg a 2,3...... napos izzadtság szaga között. nagyvonalakban ennyi. nállam a higiénia az igényesség, ezt várom el a nőktől is. se többet se kevrsebbet.a többi mellékes, abba belekötni szőrszálgasogatás.
2014. okt. 6. 13:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Már nem azért hogy kötekedjek de lyukasat se illik már felvenni már az is igénytelenség..

napi szinten fürdés mosakodás nálam is alapvető.

de lehet szépíteni hidd el a sminkkel..egy szép szemet még jobban ki lehet vele emelni.vagy a bőrhibákat elfedni vagy egy szép ruhában mindenki szebbnek látszik és kár ezt tagadni de az igénytelen pasik is az igényes nőkre vágynak..

nem a szakadt kis szürke csajra aki nem foglalkozik a külsejével..erről ennyit. :D

2014. okt. 6. 16:08
 19/21 LeftBehind ***** válasza:

18. Miről beszélsz? Tudod te hányan adnak ki pénzt azért, lyukas ruhákban járjanak? Farmerek, pulóverek, toppok....megint, csak azért mert neked nem tetszik még nem lesz igénytelen!

Mindenki úgy sminkeli magát ahogy akarja, de az egyszer úgyis lekerül és én szívesebben látnék valakit először smink nélkül, mint utoljára.

A ruha...mindenkinek más a szép, ezt egyénileg senki nem döntheti el. A kis szürke csaj pedig sokszor őszintébb és kedvesebb tud lenni a rakás seggdugasz divatmajomnál akiknek az érték a pénztárcában, a parfümös üvegben és a ruhásszekrényben lapul.

2014. okt. 6. 16:16
 20/21 anonim ***** válasza:

LeftBehind!

Te az a tipikus magyar pasi vagy, akik nem birok.

Neked mindegy, mennyire kövér, igénytelen a nö, csak szép, igényes ne legyen, mert akkor "pfuuj, plàzapcsa!".

Tudod, miért utàlom a kövér nöket? Mert a legtöbb nös/foglalt pasikra hajt, mert "neki elégtétel kell". az nem érdekli, hàny életet tesz tönkre.

Savazzàk azokat a nöket akik adnak magukra, és ràtok pasikra is igyekeznek ezt a beteges felfogàst àtragasztani. Én speciel kezdek àtfordulni a lo tuloldalàra, lassan azt szégyellem, hogy nem vagyok elhizva..:( Miattatok!

Ha amugy ràmnéznél, biztos plàzacicànak itélnél, mert csinos vagyok, igényes, ma sminkeltem, ja és szöke vagyok.

DE!

emberileg jobb vagyok a rakàs, magàt bàrànybörbe bujtato farkasnàl!

attol hogy azok a nök vigyorognak meg illegetik magukat, bemagyaràznak nektek mindenfélét, még ök nem lesznek jobbak nàlunk szépeknél, söt!

Igen vannak elvàràsaink! De tarthatoak! Csak nektek ugye nem kell a jo, inkàbb a rossz, akinek nincsenek elvàràsai, söt becsicskulnak nektek.

Nekem màr elegem van abbol hogy ott vagyok én, kiteszek magamért, igyekszem nektek a maximumot adni, nektek meg a rossz, a csalfa, az igénytelen kell.

soha többé nem fogok magyar himnemüvel szexnél tovàbb menni (azt is csak gumival, màr ha ràvisz a lélek hogy egy igénytelennel legyek).

25/N

2015. jan. 27. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!