Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbáltátok már ezt a kapszulá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltátok már ezt a kapszulát aminek a neve Dragon Power? (Tovább lent! )

Figyelt kérdés

Most találtam erre az oldalra, vagyis nem erre, hanem az előzőre, csak átköltöztek! [link]

Arra gondoltam, hogy rendelnék egy ilyen kapszulát és megnézném, hogy mit tud.

2014. okt. 5. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Pénzkidobás! Fel fog állni nagyon,de nem attól,hanem a tudattól,hogy bevetted! Nem sok értelme van,olvassd el összetevőit,Dm-be jobbat veszek,olcsobban!
2014. okt. 5. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:

igen

nem volt rossz, de elméletileg ezt néhány éve betiltották, volt egy enyhébb változata, az nem volt igazán nagy durranás. aztán jött a virility max, ami szerintem egészen jó volt, azt is betiltották állítólag. mostanában nem tudom mi ami megbízható, jó éve nem volt olyan buli, hogy kellhetett volna extra erő :-)

2014. okt. 5. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
már kipróbáltuk, nem csalódtunk benne. 6000-ért tudok 15 db-ot. több mókára lesz képes tőle a cerka.
2014. okt. 5. 14:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy rendelek 1 tesztet aztán kipróbálom. Mert azt írják, hogy ez az eredeti, gondolom ha betiltották, akkor külföldről hozatják be.
2014. okt. 5. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
valahogy az volt az érzésem, hogy ami jó, beválik, veszik az emberek, azokat több, kevesebb idő után betiltják....
2014. okt. 5. 15:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz. De szerintem itt más van a háttérben, nem azért tiltják be mert rossz, vagy káros, esetleg max. ráfogják, hanem mert túlzottan jó, és konkurencia lehet valaminek, vagy valakinek. :)
2014. okt. 5. 15:11
 7/8 anonim válasza:
No kipróbáltad? Mesélj, milyen? megérte az árát?
2015. febr. 2. 01:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Kiprobaltam, bar amikor rendeltem pont kifogyott a keszlet, szoval vartam ra 4 napot, de az nem sok, utana meg rendeltem, mert kajak jo. 3napig ereztem a hatasat. Nem olyan, hogy bekapod es egesznap all a bre, hanem izgatasra, csokra olyan kemeny lesz, amilyen alapbol nem. Szoval nagyon megeri az arat, foleg, hogy harom darabos. Es nem placebo.
2015. febr. 2. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!