Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit akarhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akarhat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már jó pár napja igencsak közel kerültem egy lányhoz, gyakran odabújik hozzám, puszit ad és kér is, sőt a mai napon el jutottunk odáig hogy mostantól szájrapuszival köszönünk egymásnak, viszont ezt az egy dolgot nem szeretné hogy más is meg tudja, szerintetek miért?

Ezek szerint akarhat tőlem valamit?

2010. jan. 22. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
B-zzzzzzzzzzzzzzzmeeeeg. Hallod inkább menjél és tanuljál tovább. -.-
2010. jan. 22. 15:53
 2/5 anonim válasza:
Nem! Sztem nála csak egy fetish kellél vagy! Egyszerűen csak rád izgul szegény!
2010. jan. 22. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
fiam, ez szeret:D járjatok!
2010. jan. 22. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
miaz h nemszeretné h más is megtudja? :O nem normális viselkedés... ha szeret és szájrapuszi akkor vállalja fel hogy téged szeret, ha nem meg mit puszilgat titokban?? nemtudni mit akarhat, legegyszerűbb lenne talán ha megkérdeznéd, de az biztos hogy ha akar valamit akkor vállalja fel, ezt mondd meg neki nyugodtan
2010. jan. 22. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem a legegyszerűbb ha megkérdezed :D
2010. jan. 24. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!