Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a horoszkópja itt? Szerintetek lehet erre alapozni ki kivel jönne ki a legjobban?
Figyelt kérdés
Én skorpió vagyok fiú2014. okt. 2. 18:49
11/34 anonim válasza:
mar-csa én válaszolok neked. a legtöbb helyen azt írják hogy a halak, bika és a rák illik a skorpióhoz. ezzel a 3-mal pont sosem volt kapcsolatom ugyhogy nem tudom mennyire igaz. te tapasztalataid?:)
12/34 anonim válasza:
Ez az egész horoszkóp egy ostobaság, aki egy kicsit is értelmes belátja ezt. A világ legnagyobb kamuja. Általános dolgokat írnak, és ezt nevezi valaki horoszkópnak. Kérek mindenkit, hogy olvasson már el egyetlen horoszkópot és nézze meg, hogy az emberek hány %-ára igaz. Kb. 70% feletti eredmény lesz.
13/34 A kérdező kommentje:
mar-csa!
halak,rák,bak és a skorpió:)
2014. okt. 2. 19:06
14/34 anonim válasza:
Rák vagyok de a saját jegyem leírása se passzol rám jobban, mint akármelyik másik jegyé, kb. ugyanolyan arányban ír mindegyik rám igaz és nem igaz dolgokat. Ugyanez a többi jegy embereire is igaz általában.
A horoszkópot általában unatkozó és buta nőknek írják, sok valóságalapjuk nincsen.
15/34 anonim válasza:
+1 skorpió vagyok fiú szűz jegyű bnőm volt de utáltam.
16/34 anonim válasza:
Fáj belátni, hogy ez egy kamu, mi? Igen, igen. Az embernek a tévedéseit a legnehezebb belátni.
17/34 anonim válasza:
Solnisko)) volt hal és rák jól kijöttünk ez igaz:)
18/34 anonim válasza:
köszi mar-csa:) ha újra el akarom kötelezni magam akkor ezt is beírom a követelményeim közé:DD
19/34 anonim válasza:
Kiváncsi lennék mit ír a horoszkóp a:skorpió-bak kapcsolatára?
Nálunk ez a felállás:D
20/34 anonim válasza:
Bak vagyok. Eddig az alábbi jegyű barátnőim voltak:
rák
ikrek
bak
halak
A rák egy kamugép volt. A legnagyobb szerelem ikrekkel volt, de ő sem százas. Kettős én, beteges hangulatemberek. Bak nő nagyon bejött, kedves, hű, ragaszkdó, de nem volt lángolás sajna. Halak nő nekem túl tutyimutyi, csendes, egyhelyben ülős. De aranyosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!