Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/ferfiak, ha beleszerettek egy lanyba es nem jartok, de a lanynak is bejottok es mondjuk nem latjatok par honapig akkor is szerelmesk maradtok, vagy elfelejtitek?
Figyelt kérdés
Hozzateszem, a pasi reszerol szerelemrol van szo:-) ) 18 ev felettiek valaszra vagyok elsosorban kivancsi:-) ) Koszi minden valaszt:-) ) )2014. okt. 1. 22:39
11/12 anonim válasza:
Ha semmi nem történt, mégcsak nem is csókoltam meg, akkor pár nap alatt elfelejtem.
12/12 anonim válasza:
egyén függő, meg az sem mindegy hogy alakul közben az illető szerelmi élete. hasonló cipő, és nálam beindult a kémia, ahogy megint megláttam, de valószínűleg soha nem lesz belőle semmi. nem adok föl 10 évet amit a kapcsolatba tettem egy bizonytalan kalandért. azért a fejemben motoszkál mindig, hogy azért szex csak jó lenne, ha mindketten tisztában vagyunk vele, hogy több nem lesz
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!