Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándulnál egy lányból, ha az elfinganá magát előtted és még elég büdös is lenne?
Figyelt kérdés
A kérdés kissé alpári és furcsa, de komolyan érdekel2010. jan. 21. 22:17
1/10 anonim válasza:
Én eljátszanék vele egy szimfóniát pumázással.
2/10 anonim válasza:
áá de jó nevettem ezen:D miért te kiábrándulnál ?:D
3/10 anonim válasza:
Bárkiből kiszaladhat egy puki. Nyilván senki (vagyis a normális emberek) nem finganak direkt a másik orra alá. De véletlenül előfordulhat. Nagy ügy. Vagy te nem szoktál?
4/10 anonim válasza:
Ez annyira kenyes, mi tobb mint fel eve egyutt elunk, de sosem tudnam elkepzelni, hogy elengedjem magam elotte, meg az is kinos, ha wc-re megyek, mert felhangositom a zenet. Pedig, hat emberi dolog, de mi probalunk diszkretek maradni:)))))
5/10 anonim válasza:
amikor a csajom az ágyban megkérdezte "csaljak?"
én mondom "ne" nem tudtam miről van szó erre odafingott egy olyan isteneset hát először szétröhögtem az agyamat aztán ugy megkeféltem hogycsakna hehe
6/10 anonim válasza:
lol.. ez vicces :D utána úgy megkeféltem hogy csakna XD
7/10 anonim válasza:
szerintem tökjóó! lehet fingóversenyt rendezni.
8/10 anonim válasza:
Bárkiből kicsúszhat, nem ábrándulnék ki. Kivéve abban az esetben, ha olyat robbantana az orrom alá, hogy direkt ráerősít, miközben megfeszülnek az izmok az arcán, és még a lábával is rúgna egyet. Nem tolerálnám. (Kb halálra röhögném magam.)
9/10 anonim válasza:
Attól gerjednék be csak igazán...
10/10 A kérdező kommentje:
Én se ábrándultam ki, tök természetesnek találtam. Azért kérdeztem, mert pár haverom szerint beteg vagyok emiatt :D.
2010. jan. 22. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!