Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
6 éve jártunk, nem tartott sokáig mert megcsalt. Barátok maradtunk, mindig minden csajáról beszámolt, tök jó fej volt, én meg azokról akikkel volt kalandom is. Aztán komoly kapcsolata lett, kibeszélte azt a csajt is, én meg direkt idegesítettem a csajt, miattam szétmentek, és újra barátok lettünk. De most megint van valakije, és letiltott mindenhol, nem akar velem beszélni, a barátai sem válaszolnak. Nem is értem hogy miért. A munkahelye messze van, pedig meglátogatnám. :) Arra is gondoltam, hogy ráírok a mostani csajára, hogy igenis jóban vagyok a pasijával, szerintetek?2014. okt. 1. 11:58
1/7 anonim válasza:
szóval mindent megteszel hogy ezt a kapcsolatát is szétverd.
Gratulálok a jellemhibádhoz!!!
Azért tiltott le, hogy még véletlenül se tudjál kárt okozni nekik! Gonosz vagy!
2/7 anonim válasza:
Jesszus, mennyire gerinctelen, undorító kis görény vagy te.
Ő sem sokkal jobb nálad, de nem kíváncsi rád. Szar ötlet.
3/7 A kérdező kommentje:
De miért? Barátok vagyunk, miért ne spanolhatnánk?? Azoknak a csajoknak mit számít ez? Lesz majd új csávójuk.
2014. okt. 1. 12:03
4/7 anonim válasza:
Az ilyenek miatt nem jár le a WinRAR próbaverzió, fa_szért vannak ekkora ri_bancok a világon.
5/7 anonim válasza:
Nem barát vagy te, hanem egy büdös kis k**rva! És jól figyelj, mert nem nagyon mondok ilyet nőkre, még akkor sem ha egyébként indokolt lenne. Egy utolsó kis mocskos r*banc vagy és nem csoda, hogy nem akar veled szóba állni.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez tök normális. Az eddigi exeimmel is tök jóóóba vagyok. Szoktam velük bulizni menni, meg egyebek... Mi a baj ezzel? Ők mondták, hogy tök jóóó fej csaj vagyok, mert nem haragszom rájuk, meg ilyenek. Csak nem értem, hogy ő miért nem akar többet már.
2014. okt. 1. 12:18
7/7 anonim válasza:
Végre, talán ő lesz az aki nem akar veled annyira jóban lenni.
Vajon mire kellesz a többinek? :D tartalékos lotyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!