Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik. Szeretem akkor?
Barátommal aug.közepe óta járok, viszont nm érzem azt a nagy szerelmet, hogy centikkel a föld felett, meg rózsaszín forgó stb. Egyszeruen szeretem, jol erzem magam vele, sokszor gondolok rá.
Több ember is kerdezoskodott h szeretem-e őt, és mindenkinek elmondtam h igen, de mélyebb szeretet, nem olyan hatalmas szerelem. És többen is mondták h az elmondasom alapjan ugy tűnik, mintha nem is szeretnem. Eleinte nem érdekelt masok véleménye, de amikor mar 2-3x is szembesültem ezzel, akkor elkezdtem aggódni h lehet, masoknak van igazuk és sokkal nagyobb lángnak kene lennie.
Holnao elutazik külföldre, és már most hiányzik, teljesen rossz kedvem van. :( ezek szerint mégiscsak komolyak az érzéseim, nem?
Tudom hülyeség, mert nekem kéne tudnom h szeretem-e, de most jól esne egy külső, laikus vélemény, mert a barataim teljesen osszezavartak es sajnos befolyásoltak.. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!