Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik fiú osztálytársam látott melltartóban holnap ciki lesz ha össze futunk? Márpedig össze fogunk
Figyelt kérdés
Tesi óra után bejött a csaj öltözőbe2014. szept. 30. 19:33
1/11 anonim válasza:
Én egyik fiú oszt.társamnak melltartóban csináltam meg a haját...
2/11 anonim válasza:
Mi van akkor? Legközelebb mondd neki, hogy takarodjon ki.
3/11 anonim válasza:
Hát az lesz de próbáoj nem gondolni rá mintha nem történt volna semmi.ne mutasd hogy ideges vagy
4/11 anonim válasza:
Ha csak nem valami hiperszexi csipkecsoda ( tesiórán miért lenne olyan rajtad..) akkor nem gáz. Kb. mint a fürdőruha.
5/11 anonim válasza:
Szóval ha nyáron valaki meglát téged a strandon bikiniben, akkor utána ciki lesz vele összefutni...? Ugyanaz mindkettő, csak a lányok van egy olyan esztelen, értelmetlen "jószokása",hogy bikiniben mutogatják magukat a strandon, fehérneműben meg félnek mutatkozik akárki előtt.
6/11 anonim válasza:
Ha a melltartón kívül más nem volt rajtad,akkor mondjuk neccesebb.
7/11 anonim válasza:
Hülye vagy? Az sem gáz, ha cigány bukkake közben látott.
8/11 plasztik@ä válasza:
mikor én nyitottam be akkor mind bugyiba meg melltartóba volt. hogyis mondjam kaptam egy táskát a fejembe
9/11 anonim válasza:
Az is ciki mikor nyáron bikiniben látnak?
10/11 EffyStonem96 válasza:
Én öltöztem át anno a fiú osztálytársaim előtt, nem is volt más lehetőség, de nem is nagyon érdekelt, nem nagy cucc az.
De hány éves vagy? Mert attól is függ, ehhez kell egy bizonyos fokú érettség, a te részedről, és a srác részéről is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!