Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon bena pasizos duma lenne? 21L
Szoval van egy srac, evek ota tetszik, es az utobbi idoben azt vettem eszre, hogy lehet, hogy en is bejovok neki.
A helyzet az, hogy olyan mintha kozeledne is meg nem is. Rengeteget nezett engem-en nem mertem ranezni- de nem jott oda hozzam soha, hogy beszelgessunk. Alkalmam nincs ra, hogy szemelyesen leszolitsam, meg oszinten szolva batorsagom se.
Iszonyatosan furcsak viselkedik, egyik nap bamul, masik nap olyan, mintha nem is ismerne, atnez rajtam. Egyik nap hangosan koszon, ra par hetre, meg csendesen odalok egy sziat.
szoval arra gondoltam, hogy fb on irok neki de csak annyit, hogy miert viselkedik ilyen furan, haragszik ram valamiert.
A problemam az, hogy nem tudom, hogyan fogalmazzam meg, a masik meg az, hogyha meg is irom neki, mi van, ha nem veszi a lapot, nem reagal, vagy annyit ir, hogy semmi baja velem.
Írj neki annyit, hogy:
Szia!
Olyan furcsán szoktál viselkedni... ugye nem haragszol rám? :)
Ha válaszol, akkor majd kialakul egy beszélgetés, ha pedig nem, akkor ne erőltesd, majd kezdeményez ő legközelebb, ha kellesz neki.
Basszus ez olyan mintha én lennék. Nálunk egyetemen vagyok így egy lánnyal, de én azért nem kezdeményezek nála semmit, mert foglalt. De mi is szoktuk egymást nézni, bár nem tudom minek néz engem ha van párja, szóval emiatt nem is lenne jó ha összejönnénk, mert így barát mellett szerintem ez nem túl jó jel.
A te esetedben nyugodtan törd meg te a jeget és utána menni fog minden simán, ha mégsem, akkor felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!