Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan kötődök hozzá egy éjszaka után, smsekkel és hívásokkal zaklatom, mit tegyek? Hogy alakítsam úgy, hogy ne tűnjek ilyen zaklatónak vagy kislánynak?
Ha ő nem fog újabb találkozást kezdeményezni,akkor semmi esélyed!
Akadj le róla.Gondolom már eltelt 13 nap,ha szept.30án írtad ki a kérdést....
Kérdező!
Beleestél egy nagy hibába,nem tartottad be a szabályokat!Az egyéjszakásból ritkán lesz komoly kapcsolat.A szabály az,hogy az egyéjszakást ne vedd komolyan,azárt egyéjszakás mert csak szex és semmit több.Gondolom ezt jó előre tudtátok.Szóval ha valamit akarsz kérdező,akkor kérdezd meg tőle,beszélj az érzéseidről,mond el neki,hogy lehet belezserettél,de azt is vedd bele,hogy lehet nemet mond és nem fog veled foglalkozni.Azért a legtöbb esetben az egyéjszakás csajoktól a pasik nem szoktak nagyon többet akarni.
Figyelj,te Nő!
Azt helyesen teszed,hogy leálltál azzal,hogy keresed,én is azt tettem.Most az a fázis van,amikor levegőnek néz,de ilyenkor is muszáj erősnek maradnod.Ha látja,hogy nélküle is boldog vagy,akkor az jön le neki,hogy igen,ez a csaj kicsit buta volt,de nélkülem is erős.Ha tényleg neked szánta a sors,akkor rájön idővel,mit veszített,de most hagynod kell,hogy magába szálljon.Szóval hagyd egy ideig békén.Mondjuk pár hétig,akár egy hónapig.Most én is ezt csinálom.Ennél jobb recept szerintem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!