Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andrea Henrietta kérdése:

Kétségbe vagyok esve, úgy érzem már sosem talál rám a szerelem. Hogyan tudnék összegyűjteni egy kis életkedvet?

Figyelt kérdés

Elég szép lány vagyok, 21 éves, csinos, elegáns, okos, és remek barátnőalap. Mégsem kellek senkinek. Minden pasitól csak visszautasítást kapok, hiába vagyok rendes, kedves, bármi... miközben körülöttem minden libának álombaillő kapcsolata van. Sokszor úgy érzem már sosem talál rám a szerelem, pedig kerestem eleget. Már nem bírom a folyamatos egyedüllétet...

Az eddigi "legnagyobb sikerem" egy komolytalan kapcsolat volt, ahol a párom kijelentette hogy ő szeret néha velem lenni, de nem szerelmes.

Tudnátok tanácsot adni, hogyan szedhetném össze magam? Már már a depresszió kerülget, nagyon nem szeretnék elmélyülni benne de nagy a kétségbeesés, és nem tudom hogyan dolgozzam fel ezt az egészet.

2014. szept. 29. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is sokáig voltam így. Kerestem, kerestem, de mindig rossz helyen... Ha volt is olyan, hogy majdnem összejött, ott is a vége pofáraesés lett, már úgy voltam, hogy feladom, amikor jött a mostani párom. Az elején szép volt minden, de egyre inkább úgy érzem, hogy hiába próbálok neki mindent megadni, neki nem vagyok annyira fontos, mint ő nekem.. Úgyhogy lehet hamarosan ismét a szinglik táborában találom magam... Fogalmam nincs mit kéne csinálnunk, hogy végre egy normális pasi megtaláljon minket, én míg nem lett kapcsolatom, addig próbáltam magam elfoglalni minél több dologgal, hogy ne görcsöljek ezen. Tudom, nem könnyű, de nem tudsz mit csinálni, majd jön amikor jönnie kell. Ismerkedj pasikkal csak úgy céltalanul, úgy, hogy nem vársz tőle semmit, és akkor talán pozitív csalódás ér majd. 20/L
2014. szept. 29. 23:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha csini vagy akkor csak idő kérdése.
2014. szept. 30. 08:51
 13/13 anonim ***** válasza:
74%
Ha valaki párt keres az nem ugyonaz a lelkiállapot, mintha saját akaratából lenne egyedül. Aki párt keres az kicsit kétségbe van esve. Ez kicsit beszukiti a látókört és teremt egy sajátos, jól felismerheto légkört az illeto köré. Két ilyen légkörü ember sosem fog találkozni. Ahogy két mágnes azonos pólusu vége sem. Az ilyen emberek még nehezebben találnak párt, mert aki nem sóvárog ugyan, de tetszene neki hosünk, az sem fog közeledni, mert érzi, hogy itt bizony nagy függoség fog következni hosünk részérol. Egy kapcsolathoz, hogy jól muködjön szabadság kell. Belso szabadság, nem belso kényszer. Itt nem a nyitott házasságra gondolok, hanem arra, hogy hagyjunk a másiknak teret és időt a saját dolgaira. Hogy ne kelljen miattunk lemondania semmi olyanról ami fontos volt neki. (nyilván nem a csajozásra gondolok, hanem hobbi, barátok, évi sielés ugyanazokkal, akármi)
2014. szept. 30. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!