Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen két ember között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen két ember között?

Figyelt kérdés

Az első barátommal 2 évig voltunk együtt és nagyon jól elvoltunk,és megértettük egymást mindenben,annak ellenére,hogy én még nagyon fiatal voltam akkoriban,ő pedig 4 és fél évvel idősebb nálam!

Na és 3 éve szakítottunk a jelenlegi barátom miatt!

Amikor szakítottam az exemmel nem voltunk jóban,sőt nagyon össze is vesztünk,de azóta már ismét jóban vagyunk de csak és kizárólag barátilag!

És az lenne a kérdésem,hogy szerintetek lehetséges-e az,hogy mi ketten jó BARÁTOK legyünk?

Pár napja már minden nap beszélünk MSN-en és tök jókat dumálunk és úgy érzem,hogy ő a lelki társam vagy mi,mert mindent meg tudunk beszélni és maximálisan megértjük egymást!

Szóval szerintetek lehetséges ez?

2010. jan. 21. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyan ez van, és olyan szerencsés helyzetben vagyok hogy a jelenlegi barátom is nagyon jól kijön az exemmel, sőt szinte legjobb barátok lettek..:) Nekem nagyon tetszik ez a helyzet..:)
2010. jan. 21. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
ájáj, lehet hogy perpill joo, de szerintem ez időzitett bomba, egyszercsak valaki vagy féltékeny lesz, vagy többet akar az aki csak barátként van jelen, hosszu távon nem tűnik fenntartható állapotnak
2010. jan. 21. 18:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat várok még további véleményeket is!
2010. jan. 21. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne!? Én is jóban vok az exemmel...4évig voltunk 1ütt és már 1általán nem pasiként tekintek rá...
2010. jan. 21. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha valóban úgy tekintesz rá teljes mértékben, mint barát, akkor szerintem nem lehet gond. Viszont, ha lelkitárs meg hiányzik meg hasonlók, akkor előbb-útóbb fellobbanhat a nosztalgikus vágy...
2010. jan. 22. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem az egyik legjobb barátom az első exem. neki van egy lassan 3 éves kapcsolata, én meg lassan egy éve vagyok együtt jelenlegi párommal.bár exem barátnője eleinte idegbajt kapott tőlem, de beszélgettem a csajjal és ma már rájött hogy "nem jelentek rá veszélyt" mert nagyon nem érdekel exem, mint pasi, és exem se kezdené soha újra ami akkor volt. szóval igen, lehetséges =D
2010. jan. 24. 17:31
 7/8 anonim válasza:

Én azt ajánlanám, szögezd le neki, hogy csak barátok vagytok, mert ezt a sűrű beszélgetést könnyen félre lehet érteni.

Esetleg az egyik barátnőddel hozd össze(ha nincs neki párja), s így négyesben jól ellehettek :)

2010. jan. 24. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
barátságból hamarabb lesz szerelem mint szerelemből barátság valaha is... szóval szögezd le a tényállásokat nála. Ja meg azt nem értem ha ő a lelkitársad akkor hogy-hogy nem ő a pasid???
2010. jan. 24. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!