Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elgondolkodtatok már ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elgondolkodtatok már ezen?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nincs velem különösebb baj! :)

Szimplán kíváncsi vagyok és érdekelnek az ilyen dolgok!

Most jelenleg, nem vágyom a párkapcsolatra!! És szerencsére senki sincs a láthatáron. Bnöim vannak, de nem igazán szoros velük a kapcsolatom!!

Elszoktam lenni, mindig elfoglalom magam vmivel, de még is vannak néha olyan perceim, mikor úgy érzem h egyedül vagyok, magamra maradva ebben a világban úgy, h mindenki magasról letolja h mi történik velem, egyáltalán, h elek-e még, vagy boldog vagyok e!

(Szomorú h ezt kell mondjam, de néha sztem még a szüleimet se érdekli az előbbi dolgok!)

Ilyen gondolatok, érzések nálatok is elö szoktak jönni? Sztetek normális?

2014. szept. 28. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Tök normális, én is egyedül érzem magam néha pedig bnőm is van... De ha kicsit kúrálni akarod akkor fogd a barátokat és csináljatok valamit... akármit (ivászat, esti séta, nappali séta, bowling, go-kart, ami eszedbe jut) :)
2014. szept. 28. 21:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem!

Köszi az ötleteket! :D tetszik!

2014. szept. 28. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is rengetegszer van ilyen..olyankor felulok a motorra es 1-2 ora motorozas utan ugyerzem mintha egy kiadosat kufircoltam volna.. :D
2014. szept. 30. 12:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez tök jó! :D én mondjuk sosem ültem még motoron! És sztem vezetni se tudnám! :/
2014. szept. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!