Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg fontos vagyok neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg fontos vagyok neki?

Figyelt kérdés

Szexkapcsolatban voltam egy fiúbarátommal, amiből szerelem lett a részéről, de szerencsére sikerült békésen lezárnunk. Idő közben lett barátnője aminek örülök.

Mostanában sokszor mondja, hogy nagyon fontos lettem neki én és a kapcsolatunk (nyilván a történtek által jóval közelebb kerültünk egymáshoz, mint előtte voltunk). De én ezt nem így érzem. Szerintem pont hogy addig voltam fontos, míg látott rá esélyt hogy összejöjjünk, de amióta barátok vagyunk, szinte ugyan úgy viselkedik, mint előtte. Régebben is sokszor megbántott néhány beszólásával, ami szerinte csak vicc, szerintem meg egyszerűen bunkóság... De ha annyira nem méltatlan, hogy ne sértegessen ha valamiről tudja, hogy rosszul esik, akkor miért mondogatja, hogy fontos vagyok neki és nem akar elveszíteni?

2014. szept. 27. 10:55
 1/1 anonim válasza:
Lehet csak barátként, helyedben arra is gondolnék, hogy a csajszival nem jó a szexuális kapcsolata és kellenél neki úgy...
2014. szept. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!