Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit abszolút taszítónak találtok az ellenkező nemen/nemben?
Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 17:35
11/17 anonim válasza:
Azt, ha az ellenkező neméhez hasonlít vagy akar hasonlítani.
12/17 anonim válasza:
hiszti, okoskodás, féltékenység, anyagiasság, nyafogás. ezekkel lehet engem a falra kergetni
13/17 anonim válasza:
idióta, okoskodó, bunkó paraszt
És soha nem jönnék össze olyan fiúval, aki utálja a focit. lehet akármilyen helyes, akármilyen kedves, akkor sem. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de nekem nem az. Nem muszáj szeretnie, de ne utálja.
14/17 anonim válasza:
Én csak a magyar focit útálom az is baj? Habár Magyarországon nincsenek focisták csak töketlen, lusta bunkók, akik megpróbálnak eltalálni egy focilabdát de nem sikerül nekik.
15/17 anonim válasza:
Gyűlölködés, ridegség, magukat "racionális, gondolkodó" lényeknek beállító attitűddel szembeni folytonos személyeskedés, indulatból fröcsögés, általánosítás, korlátoltság, primitivitás, hierarchikus ostobaságok, fekete-fehér gondolkodás...
16/17 anonim válasza:
#15: Nem, azt annyira én sem szeretem. Bár azért nem utálom, de nem nézem.
17/17 anonim válasza:
Hisztizés, ok nélküli bőgés, folyamatos rivalizálás más lányokkal, a "szeretlek" szón való folyamatos problémázás, az érzelmeim meg gondolataim állandó számonkérése, dicséretkövetelés saját maga leszólásával, nyafogás, finnyásság, túlzott romantikusság, pénzéhesség, provokáció, aztán meg az áldozat eljátszása, kiváltságok követelése, csak mert ő nő.
Szeretem a nőket, semmihez sem tudnék kezdeni nélkülük, de egyszerűen ezeket a tulajdonságaikat nem tudom elviselni. Hála Istennek találtam egy laza csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!