Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábimádó pasik! Mondanátok véleményt a lábamról? A
mérete nem gáz?
Szerintem a lábujjak, a sarok - már ami látható -, az szép, viszont nagy ívelése van az ún. ugrócsont- és sajkcsontnak (ahol eres a lábad), így nem annyira szép. Viszont ápolt.
2014. szept. 26. 17:37
22/30 anonim válasza:
Nekem tetszik. Szivesen nyalnám :) Mennyi idős vagy? Miert erdekel a velemeny?
2014. szept. 27. 23:35
Nem vagyok lábimádó, csak sokat vagyok mezítláb :) szerintem te is a lábadból ítélve. Szerintem szép lábad van, az eresség és a méret nem probléma :) a kisujjaddal meg már nem hiszen hogy sokat lehetne kezdeni. A cipő viselés nem engedte megnőni, ezért olyan kis izé. Amúgy elég furán néz ki :D de hát ez van :) a többi lábujjad nagyon szép és természetesen áll(nagylábujj is), ami ritka! Ezért gondolom, hogy te is sokat mezítlábazol :D
2014. szept. 30. 09:25
24/30 A kérdező kommentje:
Valóban sokat mezítlábazok és észrevettem,hogy megnézik a lábamat.Az okára vagyok kíváncsi.
Undorito gombás budos fuj
2014. szept. 30. 14:32
hát nekem nagyon tetszik, bocsi, ha zavar, ha megnézi az ember
2014. szept. 30. 16:08
27/30 A kérdező kommentje:
Nem zavar,ezért raktam ki a képet.
Átlagos, valóban elég vaskos, a kiálló ér sem a legszebb és ami tényleg furcsa, hogy a középső lábujjad a leghosszabb, ritkán látni ilyet.
A körömlakk sem az igazi, felniken jól mutat, de körmön nem. Ezen kívül nincs vele semmi baj, biztos nem lökném el magamtól.
2014. okt. 5. 03:47
Szép ápolt lábad van, tv nézés közben szívesen simogatnám.Valószínűleg kellemes az összhatás, amikor találkoznak Veled és ehhez hozzá tartozik, hogy egy nő lábát is megnézik.
2014. okt. 20. 17:02
Szerintem nem rossz a lábad, csak jó lenne más szögből is látni. Esetleg a talpaidról küldenél képet?
Amúgy szerintem átlagos, de aranyos. Akár kényeztetném is, ha ismernélek (lábfetisiszta vagyok).
A másik kérdésedre meg az a válasz, hogy azért néznek meg, mert 1. szokatlan a mezítlábasság, 2. valószínűleg elég sok látens és nyílt lábfetisiszta létezik, akiknek a tekintetét ez mágnesként vonzza. Én azonnal odabámulok, ha mezítlábas lányt látok, akár követem is rövid ideig, ha szép lába van.
A talpas képet várom!
:)
2014. dec. 2. 00:07
Kapcsolódó kérdések: