Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mennyire jönnek be nektek a természetes vörös hajú lányok?
Ilyesmire értettem mint ami a képeken is van:
És mondjuk zöld szemmel. :)
Légyszí kort is írjatok, köszönöm!
"Azért ezeknek egy része festett vörös. Nézd a szemöldökét, más színű!"
Ez hülyeség. Nekem sem vörös (már) a szemöldököm, pedig természetes vörös vagyok.
Természetes = vörös vagyok mindenütt leszámítva a szemöldököm, persze ha ettől még megengeded, hogy természetes vörösnek hívjam magam...
Amúgy a hajlenövésen lehet csak egyértelműen látni, ha festve van.
De amúgy jó hogy eszembe juttatta #10-es, mert rögtön beugrott nekem egy nem túl ismert színésznő, aki szintén tutira 100% eredeti vörös hajú, ráadásul az is volt a címe hogy "Vörös haj, tengerzöld szemek", sokkal inkább nőknek való 3 részes sorozat így nem csoda ha a ffiak körében kevésbé ismert. :) És zöld szemei vannak, a tetejébe milyen véletlen ír származású, és nagyon is szép!!
Íme: Lise (Vagy Lisa?)Hearns
(Bár azt a kutyaütő Tobias Morettit én magam ütném ki mellőle).
Én nagyom birom a vörösöket.
25f
Nekem az egyik gyengém a vörös hajú, zöld szemű, világos bőrű lányok... és ha esetleg még szeplős is... :-) (27F)
Kérdező, rólad mit lehet tudni?
Még valami, ezt a reklámot már halálra kerestem, hirtelen eszembe jutott, kiskoromban láttam emlékszem és nagyon tetszett, a hangulata, a zenéje, a szlogenje.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!