Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, , mit érez" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, , mit érez" a barátom haverja? És a fiú osztálytársaim miért csinálják ezt? (lent) 15L

Figyelt kérdés

3 hete jöttem össze egy végzős fiúval,szeretjük egymást.A haverját viszont nem tudom hova tenni.Már kétszer is megcsinálta ezt: akárhányszor meglát minket elkiabálja magát hogy 'PEDOFIL'!(18 éves)Meg mindig ott van a közelünkben,figyel minket.(Nem bámul,de az egyik szeme mindig rajtunk van.)

Másik: Eddig nem érdekeltem a fiú osztálytársaimat.Ahogy összejöttem a barátommal,az egyik elkezdett bámulni,órán is meg akkor is mikor barátommal voltam;a második is elkezdett nézni meg bazsalyogni rám;a harmadik aki eddig nagyon kedves volt velem az most nagyon flegma és lekezelő.

Miért viselkednek így?

2014. szept. 25. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Feltekenyek
2014. szept. 25. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
gyerekek
2014. szept. 25. 14:04
 3/10 A kérdező kommentje:

1: De ENNYIRE?!

2: Tényleg nagyon gyerekesen viselkednek...bezzeg mikor nem volt barátom akkor le se tojták a fejem!A fiúm haverja is nagyon óvodás...

2014. szept. 25. 14:10
 4/10 anonim ***** válasza:
hát mert lehet h most döbbentek rá h mit veszítettek ;)
2014. szept. 25. 14:10
 5/10 A kérdező kommentje:
4: Valószínű :) Késői bánat.
2014. szept. 25. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:

4es vagyok

jaja, késő bánat. ne is foglalkozz velük, csak irigykednek. ti legyetek boldogok aztán kész ;)

2014. szept. 25. 14:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. szept. 25. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Barátod haverja, és az eddig kedves, most flegma srác tutira féltékeny. Barátodtól azért elvárhatnád, hogy a hülye haverját ossza ki, ha úgy szól be hogy, azzal téged is sért, vagy zavaróan settenkedik körülöttetek.

A most flegma sráccal ne foglalkozzál, van neked barátod, nem kell másik sráccal bizalmaskodnod. Akik meg bámulnak, azoknak minimum külsőre tetszel, jó csajok mindig sokan bámulják ha épp nincs mellettük erős, tekintélyt parancsoló megjelenésű férfi, előbb-utóbb hozzászoksz.

2014. szept. 25. 14:21
 9/10 A kérdező kommentje:

8: Köszönöm!

Mindig visszaszól neki valamit,de akkor is csinálja és zavar...

A flegma sráccal eddig sem voltam bizalmas kapcsolatban ahogy írtad,de oda kellett menjek hozzá elintézni egy sulis dolgot,aztán meg tök flegma volt,mással meg nem,pedig azelőtt néha együtt röhögtünk(de csak haverilag mint ahogy az osztálytársak szoktak).

2014. szept. 25. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Figyu, a mi is szoktuk a baráti társaságomban egymást baszogatni, ha valakinek a barátnője a közelben van:) Szimpla hülyülés
2014. szept. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!