Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk kb hány %-ának tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk kb hány %-ának tetszenek a molett lányok?

Figyelt kérdés

2014. szept. 25. 00:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem a külső a lényeg, hidd el. Én is molett vagyok, a férjem pedig ált. a vékonyabb lányokra mondja, h tetszenek neki pl. filmekben. Mégis engem vett feleségül... Ha beléd szeret, tök mindegy, mekkora vagy, nyilván az ésszerűség határain belül... :)
2014. szept. 25. 02:10
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
#11 gondolom a filmbeli lányok nem mentek volna hozzá. :)
2014. szept. 25. 02:23
 13/17 anonim ***** válasza:
22%

Igazából elég soknak, csak nem éjszaka, a trollok napszakában kellett volna feltenni a kérdést. Persze ha ugyanazt értjük molett alatt - tehát a pl. 100 kilós nő nem molett, hanem kövér.

Beléjük van kódolva genetikailag, a széles csípő, nagyobb popsi a termékenység szimbóluma.

Persze aki még mutálni sem kezdett el, vagy az összes tesztoszteronját elszívta a szteroid, az nem érzékeli ezt... :) Soha sem voltam 60-65 kg alatt, mégis világ életemben szerettek a férfiak. A férfiak, nem a kisfiúk. ;)

2014. szept. 25. 03:10
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

#12 Te is leszállhatnál már erről a "juj, az igazi férfi a molett nőket szereti", mert még összenyomod! :)

A kérdés nem arról szólt hogy hány férfinak tetszik, hanem hogy a férfiak hány százalékának. A földön k.sok férfi él, aminek az egy ezreléke is sok férfi, mégis alig találkozunk velük az utcán.

És még egy közhely: Nagy kufferbe jó pakolni, csak szar vele utazni.

Persze hogy szeretnek a férfiak. :)

2014. szept. 25. 03:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja, és persze a #13-nak szólt, hiszen a #12 az én vagyok. :)
2014. szept. 25. 03:21
 16/17 anonim ***** válasza:
72 százalékos úr, nem vagy te egy kicsit rosszindulatú? A szerelem szerinted csak vékony csaj - férfi között működik?
2014. szept. 25. 07:30
 17/17 anonim ***** válasza:
0.1% Csak az kezd ki egy puhos csajjal akinek nem jut más,tehát valami baja a csávónak is,fogatlan,csöves stb. Aki dagadt ne zabáljon annyit és lesz pasija,kár szépíteni a dolgot.
2014. szept. 25. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!