Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet betegedni a szerelembe?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 21:45
11/22 anonim válasza:
igen. azt nem értem csak fogyókurának mért nem a szerelmi csalódást ajánlják, azok is tudnak fogyni 10-15 kilót is akiknek aztán szinte nincs is miből... de legdurvábban a szerelem tudja kikésziteni az embert.
13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként lány vagyok, és a "rossz betegség" érdekelne.
2010. jan. 21. 08:14
14/22 anonim válasza:
Bele, de naon...én is dögrováson vok tőle mostanában...
15/22 anonim válasza:
Meg lehet...nemegyszer tapasztaltam,hogy fizikai tünetei is lehetnek a lelki fájdalomnak..főleg ha azt szerelem okozza...szóval veszélyes dolgok ezek..de nem leküzdhetetlenek!
Erősnek kell lenni,és egyszer úgyis minden jóra fordul...
(én pl egyik éjszaka elhánytam magam egy rosszul alakult szerelem következtében)f/16
16/22 anonim válasza:
Igen, sajnos bele lehet.Hagy vázoljam fel:
1.Megismerkedsz valakivel.
2.Sokat beszélgettek.
3.Kezd kevésbé közömbössé válni nálad.
4.Beleszeretsz.
5.Teljesen magába bolondít.
6.Randevúztok sokszor.
7.Csókolóztok.
8.Pettingeltek.
9.Szexeltek.
10.Ezeket egyre többször megcsináljátok.
11.Már teljesen bele vagy habarodva az illetőbe.
12.Pár hét múlva kiderül, hogy megcsalt.
13.Hatalmas lelki fájdalom neked.
Tehát igen, bele lehet...
17/22 anonim válasza:
bele lehet halni, bele lehet őrülni, meg szakadhat a szíved.
18/22 anonim válasza:
Bizony, bizony... :( Lelki betegségek, öngyilkossági vágy, drasztikus fogyás stb. :( Szomorú dolog is tud lenni a szerelem, hidd el. 16F
19/22 anonim válasza:
Igen. Bele lehet betegedni, és teljesen meggyógyulni nem is lehet talán.... Bele lehet őrülni, amikor mindent feladsz, amikor cserbenhagyod a barátaidat, amikor a fájdalom már állandó. Bele lehet halni. A téboly tetőfokán mosollyal az arcodon fogadod a halált, és néhány halk szóval búcsúzol mindentől: talán majd legköözelebb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!