Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket ez a kép idegesítene?
Figyelt kérdés
Nem tudom jó helyre-e írom, de felteszem a kérdést.Barátom feltett 1 képet a netre, és azt mondta nem történt semmi...
a kép: [link]
Titeket idegesítene?
2010. jan. 20. 20:33
11/20 anonim válasza:
Persze, hogy zavarna. Inkább velem készítené el a fotót a barátom.
12/20 anonim válasza:
Engem is zavarna, biztosan megkérdezném, miért.. Bár ha ott vagyok mikor készült, és ismerem a körülményeket, vagy a csajokat, lehet annyira nem... De igen, igaz, a pasim velem puszilgattassa magát, ne más csajokkal...ű
20/L
13/20 anonim válasza:
ezeknek még fogócskázniuk kéne az udvaron, nem puszis képeket csinálni.
14/20 anonim válasza:
hát engem zavarna! és a barátomat is zavarná ha ilyen képet csinálnék!!
15/20 anonim válasza:
Engem az zavarna, ha a barátnőm felrakna rólam egy képet egy fórumra!
16/20 cheesysnail válasza:
Kérd meg a barátod legjobb haverját, hogy adjon puszit és azt meg te tedd fel a MyVipre. Az hogyan fogja őt zavarni.
17/20 anonim válasza:
hát ha ez a 2 nem te vagy, akkor bizony gáz. és idegesítene, igen.
18/20 anonim válasza:
Engem nem zavarna,ha tudnám hogy szeretne.. Max csak megsz.patja őket.. az még nem a világvége.. szóval nyugi..
19/20 anonim válasza:
sztem az anyukáját jobban zavarná,mint téged...megrontják a kisfiát...
20/20 anonim válasza:
A 21:27 írójával értek egyet... sztem meglátná hogy téged valaki más puszil egyből leszedné azt a képet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!