Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejn az, ha valaki döngeti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejn az, ha valaki döngeti a kocsijában a zenét?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok ilyenkor? Hol van nektek a "döngetés" határa?

Főleg lányok válaszát várom!

Köszönöm!

2010. jan. 20. 20:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Na most aztán jól megadod nekik, hogy ide kiírsz egy ilyen témát, és jól kitombolhatod magad, mi? :P Ha annyira zavar a dolog, miért nem szólsz nekik? Vagy csak anoniman nagy a szád? :P "

Nem szoktam szólni,ha elmegyek mellette. Akkor szólok,amikor már egy helyen kell vele lenni. (pl: teremben,vonaton egy fülkében)

Ha tetszik a zene,akkor nem szoktam szólni. (max vegye halkabbra)

2010. jan. 20. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, és szeretem "döngetni a zenét"

Megvan hozzá a hifi, akkor meg miért ne? Nem figyelemfelkeltésből, csak úgy. Bár azért nem úgy, hogy 5 utcából lehet hallani, de felhúzott ablaknál kihalatszik egy kicsit.

2010. jan. 20. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
20: 23asnak igaza van, ez nem a figyelemfelkeltésről szól, otthon is feltekerem a zenét ha épp jó megy...
2010. jan. 20. 21:11
 14/18 anonim ***** válasza:

lány vagyok.

attól függ h hogyan szól a zene. ha vki a gyári hangszóróiból akarja a maximumot és annál még egy kicsivel többet kihozni, az gáz. recseg, nemszól szépen se, és egyértelműen hallatszik h béna és nem erre találták ki.

a másik az h mi szól. a cigányzene gáz. nekem a rádió is gáz. a magyar rádiókban szóló dalokat sztem nemlehet annyira élvezni, h a max fele közelítsen a hangerő:D ezaz én véleményem, lehet vki meg pont ezt szereti, nemkell megsértődni:D

plusz még, hamár bömbölteti vki a zenét, és esetleg van is mivel, akkor ne vágjon hozzá laza-menő-helyi csávó vagyok stílust. az egy dolog h bejön neki a zene, és szereti a hangtechnikáját, de azmár egy másik dolog h ezt csak 'menő vagyok, látjátok?' miatt csinálja.

no ennyit akartam.

24L

2010. jan. 21. 00:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is szoktam döngetni,és egyáltalán nem a feltűnés miatt!Egyszerűen szeretem a technikát a jó zenét,és az autókat.Egyébként kicsit csalóka ez,mert a mélysugárzók a csomagtartóban vannak és onnan elégé kihallatszik a basszus.Tehát amikor kint nagyon buhog bent nem olyan durva.
2010. jan. 21. 07:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy döngetik a zenét a kocsiba...csak az, hogy ehhez még az ablakot is lehúzzák...szánalmas...
2010. jan. 21. 15:55
 17/18 anonim ***** válasza:

lány vagyok...párom elég régóta tuningolja ily modon a kocsiját,elég sok munka van abban,hogy igazán jo legyen,nyert vele "versenyeket" is...

normális zene kell bele,normális kocsi kell hozzá,és nem csajozik vele,legtöbbször én is vele vagyok...(hozzáteszem még akkor jözttünk össze mikor zene neki fülhallgatobol szolt a sárgabuszon)

tehát izlésesen kell,és akkor jó...

de a c...nyladából szolo mulatoszene az kikészit,azokat lőjük le...

2010. jan. 21. 16:11
 18/18 anonim ***** válasza:
az én barátaim mind tuningolják a kocsijukat..ha valaki úgy megy el a ház előtt hogy döngeti a zenét akkor tudom legalább hogy ismerem xDDD :D:D
2010. jan. 21. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!