Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy a egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a egy 18 éves lány szerelmei a tankönyvek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm most érettségizik, és teljesen megszállott lett. Állandóan a könyvek fölött ül. Nem is nagyon beszél velem. Azt mondja nem haragudott meg, csak elfoglalt. Soha nem volt neki szerelme sem. Most pláne nem lesz, pedig egy helyes fiú megterentené számára az egyensúlyt. Hagyjam hogy tönkeretegye magát a napi 5 óra alvással?

2014. szept. 23. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 18 éves. Él még vagy 50 évet legalább. Mi bajod van azzal, hogy most pár hónapot erre szán rá az életéből?
2014. szept. 23. 18:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

1.:MIért gondolod, hogy egy szerelmi életbeli változás az élet minden részén változást okoz?

Nem, nem okoz, csak a szerelmi részében. Bár ez nem a te hibád, a sok amerikai filmben mindent megváltoztat a nagy szerelem...

2.: Miért nem hagyod tanulni? Ha neki az fontos, had csinálja, majd abba marad előbb utóbb.

3.:a testednek és a szellemednek is elég napi 4 óra alvás. CSak a megszokás nem engedi, hogy ennyit aludj, ha mondjuk te a 8 óráshoz szoktál. Sokaknak nem egyszerű átállni.

2014. szept. 23. 18:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Régen is tanult, de nem ilyen vakbuzgón. Féltem hogy kikészül, néha vannak depis időszakai, és nem szeretném hogy újra legyen ilyene. Illetve hiányzik is. Én is érettségizek, de nem tanulok tovább szval nekem nem olyan fontos, és megértem, hogy neki mennyit jelent csak féltem
2014. szept. 23. 18:41
 14/16 A kérdező kommentje:
A szerelem az engem nagyon megváltoztatott szval magamból indultam ki :) Itt a hangsúly az hogy féltem őt
2014. szept. 23. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Talán..

Én is sokat tanulok, de nem a szerelmeim.

2014. szept. 23. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:

azért mert te nem tanulsz tovább még bánni fogod, hogy nem készültél eléggé az érettségire

hagyd békén, ő tudja, hogy mi a célja és tesz is érte

a pasi meg nem biztos, hogy jó irányba változtatja...ha csak arra gondolsz, hogy a pasira is időt kell szánni akkor, amikor számára a jövője a tét...

2014. szept. 23. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!