Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy szeretek uralkodni másokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy szeretek uralkodni másokon! Ez akkora baj? :S

Figyelt kérdés
Én imádom, mikor úgy mozgatok egy lányt, ahogy én akarom, azt teszi, amit mondok, rögtön, ellenállás nélkül. Ez most baj lenne?
2010. jan. 20. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek, h ez nem vészes de az fontos, h a lánynak is tetszen ez a dolog. Vagy lehet úgy is, hogy megegyeztek, hogy először így csináljátok, és akk neked lesz jó, azután pedig te csinálsz olyat a lánynak ami neki jó. Sztem ez így korrekt lenne. Am az elején azért bírta ezt a lány sztem mert még akk félt attól h ha nem csinálja akk otthagyod, de ezt már csak abból gondolom,h a lány milyen fiatal. Amúgy meg igenis vannak lányok/nők akinek ez tetszik:P
2010. jan. 23. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem lennék azoknak a lelkisérült,önértékelési zavarokkal küszködő(magyarul idióta) lányoknak a helyében...
2010. jan. 25. 18:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez nem önértékelési probléma. Ez szex. Csak játék. Mint a szerepjáték meg ilyesmi. Nem lennék az ilyen unalmas és frigid emberk helyében mint te. :)
2010. jan. 26. 06:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem rá,hogy csak a szexről lett volna szó,olvasd el még egyszer a kérdést.Ha csak a szexben,akkor OK,de ő nem hiszem,hogy így értette.Azt sem hiszem,hogy két darab sorból le tudod szűrni,ki frigid,és ki nem.habár,lehet,mert nem mindenki olyan okos,mint TE.
2010. jan. 26. 16:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig arról van szó. Ha elolvastad volna az előzményeket. Vagy akkor kérdezz. De nehogy már neked álljon feljebb amikor csak úgy leidiótázol embereket, úgy hogy azt sem tudod miről van szó.
2010. jan. 28. 06:18
 16/16 Turó Roland válasza:
Az akar másokon uralkodni , aki magán nem tud.
2018. dec. 30. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!