Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit egyek, hogyan éljem a minden napjaimat hogy a legjobb legyen? F/24
Figyelt kérdés
Tulajdon képen a barátnőm mondta hogy írjak nyugodtan ide, kérdezzem meg az emberektől hogy mit tegyek, mit változtassak az életmódomon hogy az ondóm a legjobb lehessen.
Azért kérdezzük mert szeretnénk nem egy hanem több lány gyerekeket, vagy iker lányokat.
2014. szept. 23. 09:28
1/4 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy ha egy bizonyos gyümölcsöt rendszeresen fogyasztasz akkor nagyobb az esélye, hogy lányaid lesznek... olvass utána a neten...
2/4 anonim válasza:
Szerintem menj el genetikushoz, vagy valamelyik nogyogyaszhoz aki lombik programban is resztvesz es kerdezz ra, lehet van orvosilag lehetoseg hogy lany gyereketek legyen. De nekem ez annyira furcsa, en ha majd gyereket akarok, mindegy lesz a neme csak egeszseges legyen.
3/4 anonim válasza:
Az a Simsben volt, dinnyét vagy almát (nem emlékszem melyiket) kellett enni, hogy lány szülessen... Az életben nem hiszem, hogy így működne a dolog. :)
4/4 anonim válasza:
Ha peteérés előtt 2-5 nappal történik a megtermékenyítés, akkor nagyobb az esély a lánygyermek születésére (a fiúk tövvségben addigra elhalnak) viszont ikreket összehozni, ahhoz nagy mák kell. Nagyon ritka, inkább beültetéssel olható meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!