Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belőle baj?
Azonkívül,hogy apukád elásná a hátsókertben?
Nem,de inkább védekezzetek.
Vigyázzatok és nem lesz gyerek :) 1 évig exemmel nem védekeztünk...mert gyalog járni nem volt pénzünk,és akkor volt nagyobb bajunk amikor gumit használtunk,mert 10ből 10 kiszakadt.
a mostani barátnőm 14 éves,15 lesz,én 18 vagyok :) egy cipőben járunk kérdező.Annyi,hogy nem feküdtünk még le.Egyébként gondja csak akkor lehet,ha meghülyülsz és feljelented erőszakért...közben meg csak a pici nunusod nem bírja a pika f* szt :)
Hááát, szerintem apád szétverné a fején, ami a keze ügyébe kerül, amikor közölnétek vele a hírt. Akkor rendőrségi ügy is lehetne belőle, bár ott ő lenne a sértett.
De ha ez a kérdés felmerült benne, mondjuk reggel 8kor, akkor azért remélem elmentél gumit venni és senkinek nincs oka aggodalomra, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!