Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak köztetetek megereszkede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak köztetetek megereszkedett, lógó mellű sorstársak?

Figyelt kérdés
Fiatalabb és idősebb, nem feszes cicijű sorstársak, elfogadja a párotok, férjetek ezt az adottságotokat, mit tapasztaltok, mennyire keseríti meg az életet, ha lóg az ember lányának cicije?

2014. szept. 22. 15:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb lecserélnem a pasit mint a melleimet, az biztos, ráadásul a pasicsere ingyen van és nem altatnak közben :-))
2014. szept. 22. 16:19
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is a pasit cserélném le, de azonnal!
2014. szept. 22. 16:20
 13/27 anonim ***** válasza:
4%
mi tart vissza? tedd azt.Attól még nem lesz szép a lógós mell.Csak megtűrt.
2014. szept. 22. 16:22
 14/27 A kérdező kommentje:
Kedves Apollyon, te nagy s....fej lehetsz, megtisztelnél, ha nem rongálnád itt az önbizalmamat és a levegőt, menj és rázd rá a k.....dat szilikonmellekről készült fotókra, kösz.
2014. szept. 22. 16:25
 15/27 anonim ***** válasza:
17%
na de kérem! a micsodámat? ejnye azért! :)
2014. szept. 22. 16:32
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Gumicsöcs undoritó. szerintem akkor inkább lógjon. Aki nyilatkozik gumicsöcs ügyben, irja le azt is, hogy fogott-e ilyen mellet, és hogy fizetős volt, vagy ingyenes.
2014. szept. 22. 17:54
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha jól akarsz kinézni, fuss, gyúrj fenékre. Ha jó a futóműved, 60 évesen is tudsz szexi lenni.
2014. szept. 22. 17:58
 18/27 anonim válasza:

Teljesen egyetértek Szituációval. Nekem amúgy a kicsit lógó mell jön be a legjobban, szóval engem biztosan nem zavarna. Pasit kirúgni.

Tudnál keresni a neten egy hasonló képet, hogy el tudjuk képzelni? (persze lehet saját is)

2014. szept. 23. 09:17
 19/27 anonim ***** válasza:
60%

Most megy itt a vita olyan mellekről amit nem is LÁTTUNK. Van lógó-és-lógó mell közt is különbség, ez nem egy "standard forma". Lehet a kérdés írójának szép, formás mellei vannak amik egy kicsit lógnak, de ugyanúgy fennállhat az is, hogy inda-szerű képződmények borítják mellkasát, és itt a sok önjelölt lelkisegélyszolgálatos téveképzetek közt tartja az "ember lányát". Kép nélkül továbbra sincs értelme ilyen kérdéseknek, akkor már inkább meg sem kell kérdezni, kiírni. És nem azért mondom mert majd erre "verem", nő vagyok, hetero, csak képes vagyok logikusan gondolkodni.

Hogy nézek ki? Az arcom kerek, van két szemem, orrom, szám, füleim. Véleményeket!!! Nektek is megkeseríti az életeteket egy ilyen arc? -.-

És IGEN, van az a helyzet amikor egy műtét (ha nem is épp szilikon, hanem felvarrás) sokkal TÖBBET javíthat az önbecsülésen mint a beletörődés!!!! Hoppá mi?

2014. szept. 24. 21:49
 20/27 anonim ***** válasza:

Hát elég kedves lehet a barátod.

Ez hogy jött fel? ,,Ne haragudj drágám, de a melleid nem akarod megcsináltatni?''

Nem tudom elképzelni. Amúgy pedig ha ezt akarja mond neki hogy fizesse ki. Ezzel csak neki teszel szívességet:D

2015. márc. 21. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!