Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha lenne barátnőtök, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha lenne barátnőtök, és megismerkednétek egy szebb (jobb? ) nővel, aki szintén nyitott lenne felétek, ti félrelépnétek az "újjal" (titokban akár)?

Figyelt kérdés
Korotokat írjátok oda! :) KÖszönöm
2014. szept. 21. 19:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Hűség mindenek felett.
2014. szept. 21. 20:02
 12/18 anonim ***** válasza:
13%
Ez teljesen egyén,és -heyzetfüggő dolog.Erre csak akkor lehet biztos választ adni,amikor oda kerülsz az adott szituációba.
2014. szept. 21. 20:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Na, az ilyen válaszokat olvasva jutok el oda, hogy soha a büdös életben nem kell nekem kapcsolat, mert a pasi úgyis lelép, amint megjelenik egy csinosabb pofi!! :/
2014. szept. 21. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok, de azért válaszolok.

nem.

könyörgök, miért van valaki olyannal, akibe nem szerelmes? (mármint hát tegye, de ha a párja szerelmes belé, akkor az k*csögség) ugyanis aki tényleg szerelmes a párjába, eszébe se jutna félrelépni. ne már hogy ennyire felszínesek legyünk, emberek..

2014. szept. 21. 20:55
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem lépnék félre. Direkt azért válogatom meg kivel kezdek, mert vele tervezek a jövőre. Ha mégis durván megromlik valami miatt a kapcsolat, és valaki képbe kerül, akkor pedig szakítunk. A megcsalás a legszánalmasabb dolog, amit az ember tehet egy kapcsolatban.
2014. szept. 21. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Mivel nincs barátnőm ezért ha lenne most egy akkor biztos hogy nem csalnám meg senkivel.

Meg kell becsülni ami van...

23f

2014. szept. 21. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. szept. 21. 23:25
 18/18 Joe.38 ***** válasza:
100%
Nem..De ez kor függő. Érett fèrfi gondolkodik. Azaz külső nemmelsődleges. Fiatalnak fiatal.pasinak lehet hogy igen ..Mikor húsz éves voltam Akkor nem néztem tud e főzni oda adó e a szexben Csak a külső. 35 felett már igen. Ott tervez az ember..Együtt élest. No ott ahhoz meg a belső sokkal.fontosabb. Természetesen legyen szexi..De az belülről fakad. 47 évesen a nyugalomra törekszik az ember. Végig szántottam az orszagot rengeteg nőt megismertrm. A szép fiatal lányok 99.99 % ával élhetetlen az élet . A szép fiúk meg a szép lányok nyughatatlanok. Azokkal nem.lesz házasság. Már pedig egy kor után ez a cél. Ezért okos jő céltudatos nő olyan esetleg korosabb pasit választ akivel élhető az élet. De azt gondolom úgy a 20 éves lányok mint a 20 éves fiuk döntő többsége még nem nőtt fel. Meg kell érni. Elvárni hűséget egy kialakulatlan bizonytalqn folyton keresőtől életcéltalan egyéntől a hűséget butaság.
2016. jan. 27. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!