Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a számról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a számról? (kép)

Figyelt kérdés

Általános iskolás korom óta csúfoltak az ajkaim miatt, mindig vastagabb volt, mint a többieknek. A szüleim mindig mondták, hogy ne foglalkozzak velük, de ez mindig bántott engem. Aztán a középiskolában rosszabb lett a helyzet, szop ós szájúnak, kur vának, békának hívtak, és még mindig van aki állandóan piszkál, pedig szerintem ennyire nem vészes a helyzet... Szerintetek?

[link]

2014. szept. 21. 00:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
irigyek, mert a srácoknak az jön be
2014. szept. 21. 01:18
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök átlagos száj. Azt hittem, tényleg valaki szopós szájúról látok képet. :)
2014. szept. 21. 01:25
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik. Olyan csókolni való:-)
2014. szept. 21. 02:03
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Eskü nagyon szépek az ajkaid..:) az aki mondja h csúnya, csak irigy..én imádnám csókolgatni..:) 21/F
2014. szept. 21. 03:05
 15/36 anonim ***** válasza:

Ugyan... Ez még közel sincs Jessica Alba vagy Selena Gomez ajkainak .

Pedig őket senki sem csúfolja, hanem szexinek tartja. Én mondjuk eléggé szépnek tartom mindkettőt, főleg az elsőt.

Ha négeres ajkai vannak valakinek, na az már tényleg durva, és szerintem nem esztétikus. De ha európai szemszögből dús, ám nem afrikai mértékben, az szerintem állati vonzó, én ha ilyen barátnőm volt, sokkal jobban szerettem vele csókolózni, és a szopás is jobb tőle.

De meg kell nyugtassalak, a tied teljesen átlagos.

2014. szept. 21. 06:50
 16/36 anonim ***** válasza:
edi es csokolni valoan szep :)
2014. szept. 21. 07:33
 17/36 anonim ***** válasza:
Ez még csak nem is számít teltnek, talán csak a felső ajkad kicsit duzzadtabb int az átlag de nincs vele semmi gond nyugi
2014. szept. 21. 07:50
 18/36 anonim ***** válasza:
szerintem tlejesen átlagosak
2014. szept. 21. 19:17
 19/36 megmondom ***** válasza:
Szép a mosolyod és gyönyörűek a fogaid. Semmi baj nincs itt... :)
2014. szept. 22. 15:20
 20/36 anonim ***** válasza:
nem átlagos, hanem a felső ajkaid ívétől határozottan szép
2014. szept. 23. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!