Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a számról? (kép)
Általános iskolás korom óta csúfoltak az ajkaim miatt, mindig vastagabb volt, mint a többieknek. A szüleim mindig mondták, hogy ne foglalkozzak velük, de ez mindig bántott engem. Aztán a középiskolában rosszabb lett a helyzet, szop ós szájúnak, kur vának, békának hívtak, és még mindig van aki állandóan piszkál, pedig szerintem ennyire nem vészes a helyzet... Szerintetek?
Ugyan... Ez még közel sincs Jessica Alba vagy Selena Gomez ajkainak .
Pedig őket senki sem csúfolja, hanem szexinek tartja. Én mondjuk eléggé szépnek tartom mindkettőt, főleg az elsőt.
Ha négeres ajkai vannak valakinek, na az már tényleg durva, és szerintem nem esztétikus. De ha európai szemszögből dús, ám nem afrikai mértékben, az szerintem állati vonzó, én ha ilyen barátnőm volt, sokkal jobban szerettem vele csókolózni, és a szopás is jobb tőle.
De meg kell nyugtassalak, a tied teljesen átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!