Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl sok a kor különbség?
Figyelt kérdés
L12 F192014. szept. 20. 23:22
1/11 anonim válasza:
ezt minden este megkérdezed?
tegnap még 13l 18f volt -.-
3/11 A kérdező kommentje:
Tegnap nem én tettem ki azt a kérdést és nem is rólam van szó hanem az egyik barátnőmről
2014. szept. 20. 23:26
5/11 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat kérek légyszi
2014. szept. 20. 23:29
6/11 PearlDiver válasza:
Igen, túl nagy. Meg a távolság is túl nagy a korkülönbség két része között (egybeírandó).
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi
szerintetek csak ki akarja őt hasznáni
2014. szept. 20. 23:32
8/11 anonim válasza:
Nem az a baj hogy nagy a korkulonbseg, hanem az a baj hogy 12 eves lany az meg gyermekkoru es a torveny tiltja hogy vele egy nagykoruval kapcsolata legyen..Ha a løny mar 16 lenne es ugy lenne meg koztuk ugyanez a korkulonbseg akkor nem lenne gond.. Egy 12 eves kislany meg jatszon..o meg tenyleg gyerek.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi én is így gondolom
2014. szept. 20. 23:38
10/11 anonim válasza:
Azért ne terjesszünk ostobaságokat!
Nincs semmiféle törvény arról, hogy egy gyermekkorúnak nem lehet kapcsolata felnőttkorúval. Arról van törvény, hogy 18. évét betöltött személy nem létesíthet SZEXUÁLIS kapcsolatot 14. életévét be nem töltött személlyel. (Illetve 18 alatti nem létesíthet szexuális kapcsolatot 12 alattival.) Azért a két dolog nagyon nem ugyanaz.
Hogy ez a 7 év sok-e, azt így látatlanból nem lehet megmondani. Soknak tűnik ebben az életkorban, de jobban belegondolva azért nem törvényszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!