Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek férfias tulajdonságok-e, csibészek?
Figyelt kérdés
rámenősség, nyomulás, "zaklatás", ha nemet mondanak, vagy nem tudomot, akkor ezt nem veszik figyelembe, hanem megpróbálják bebizonyítani, hogy ez jó, kicsit erőszakosan erőltetve (legalábbis így tűnik)... na most ez így inkább férfias dolog, vagy nőies?2010. jan. 20. 13:56
1/8 anonim válasza:
A rámenősség csak a harci kutyáknál előnyös tulajdonság. Ha egy lány szívét meg akarja nyerni egy fiú, akkor annak mézeskalácsot és krumplistésztát kell vinnie a randira.
2/8 anonim válasza:
Szerintem egyik se. Egy férfi legyen értelmes és udvarias. Ha azt mondják neki, hogy nem, akkor nem. Vegye figyelembe a másik fél döntését, és akaratát, és fogja is fel. Én csúnyán elhajtanám azt a pasit, aki a 'nem' után még nyomul... 20L
3/8 A kérdező kommentje:
most a nemnél én arra gondolok, hogy mondjuk valamire azt mondja a lány, hogy nem. akkor abba nem nyugszik bele az ember, és megpróbálja csak belevinni. nem nagy dolgokra kell gondolni.
2010. jan. 20. 14:02
4/8 anonim válasza:
A kérdés jó! Miért lenne nőies? XD
5/8 anonim válasza:
"Én csúnyán elhajtanám azt a pasit, aki a 'nem' után még nyomul... 20L"
Tök igazad lenne, ha a legtöbb lánynál a "nem" tényleg azt jelentené, hogy "nem".
6/8 anonim válasza:
Nem férfias, vagy nőies, hanem inkább pozitív, vagy negatív-e, ha valaki túl rámenős? Ez jobban jellemzi a fenti tulajdonságokat, mint, az, hoyg mely nemhez kapcsolnád őket. hiszen egy nő is lehet rámenős... sőt .és hány nő nem érti, hogy nem, pont ahogyan te írtad, hogy akkor erőlteti. Mindegy mi az.
szóval a válaszom az, hoyg nem férfias, mert egy nő is lehet ilyen.
a férfiasság nem ezeken múlik.
7/8 anonim válasza:
Ilyen férfiaktól szoktam elmenekülni, úgy, hogy 5kmre elkerülöm őket...
8/8 anonim válasza:
14:10-es. Magamra értettem. És ha én azt mondom, hogy nem, akkor az úgy is van. Legyen szó eljegyzésről, mint nagy dolog. Vagy arról, hogy meg tudnám-e hívni egy kávéra, mint kis dolog. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!