Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye attól nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, hetente szoktam önkielégíteni. Az egyik barátnőmek erről beszélgettünk, és azt mondta, hogy az önkielégítéstől terhes lehetek. Ez igaz? Meg mostanában a menstruációm is késik. Akkor lehet, hogy terhes vagyok?2014. szept. 20. 20:56
3/13 anonim válasza:
Sajnos én is emiatt vagyok állandóan terhes, szóval lehet benne valami. Lassan nem tudom hová tenni a sok kölyköt.
6/13 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy,ha van lehetoseged vegyel esemeny utanit minnel hamarabb!
7/13 Beniy válasza:
Jééézusom... Basic fu ckin biology... :D
8/13 anonim válasza:
volt már példa hasonlóra,ott van szűz mária,aki dugás nélkül lett vemhes,mert álmában termékenyítették meg az ufók.
9/13 anonim válasza:
Nyugtass meg, hogy még nem vagy nyolcadikas!
Vagy a biosz órákat is mocskosul ellógtad?
10/13 anonim válasza:
Most ez a kérdés tényleg komoly???
Így betegen olvasva úgy érzem még betegebb lettem!! :(
Drága Egyetlen Lillukaxoxo!!
Ahhoz, hogy terhes legyél, ahhoz kell egy férfi, aki a beléd ereszti a nedvét.
Az lehet, hogy az állatvilágban vannak hímnős egyedek, de te nem vagy az, tehát a megtermékenyítéshez mindenképpen szükséges egy ellenkező nemű személy.
Ha meg késik a menstruációd az meg azért van, mert fiatal vagy és még nem állt be rendszerességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!