Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ilyenkor mit gondolhatto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ilyenkor mit gondolhattok magatokba?

Figyelt kérdés

Jártam még tavaly egy fiúval (kb 1 hónapi talán) aztán szakítottam vele, mert megijedtem, ő lett volna a legelső barátom! Aztán év közben sokat gondolkodtam, mert nem tudtam elfelejteni és megkerestem, írtam neki e-mailt. Beismertem, miért tettem és bocsánatot kértem tőle. Azt mondta, oké megbocsát és legyünk haverok ezek után is és ha gondolom néha össze is futhatunk egyet sörözni, vagy bármi. Vajon tényleg csak barátkozni akar velem? ( =ne reménykedjek) mert neki most van barátnője úgy tudom (elég biztosra tudom na) vagy ti ezt ilyenkor hogy értitek? Lehet hogy még nem felejtett el teljesen és ha "úgy adódna" megint összejönne velem?

18 éves lány

2010. jan. 20. 13:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem, h összejönne veled, de hogy megdugna az biztos. ;)
2010. jan. 20. 13:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha régóta van együtt a barátnőjével, és szereti, akkor ne reménykedj...
2010. jan. 20. 13:06
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, mennyire komoly a dolog =(
2010. jan. 20. 13:08
 4/15 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi voltam mit gondolnak ilyenkor a fiúk...
2010. jan. 20. 13:33
 5/15 anonim ***** válasza:
azt hogy gondolja/érzi te választottad ezt az utat, tiszteletben tartotta amit te akartál és továbblépett. Ha nem is lenne barátnője akkor is fent áll az a dolog hogy ha megitn összejönnétek nem-e lépnél hátra megint. így neked csak azttudom javasolni hogy várj...
2010. jan. 20. 13:40
 6/15 anonim ***** válasza:
vagy lépj tovább
2010. jan. 20. 13:41
 7/15 A kérdező kommentje:
Persze ezt nem úgy értettem, közben én is éltem az életemet, de ezek inkább csak pótlékok voltak...
2010. jan. 20. 13:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Ilynekor azt gondolják h basszus legalább megdugom.
2010. jan. 20. 13:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Általában ilyenkor a fiúk a legyünk barátok alatt azt értik, hogy alkalom adtán szívesen megdugnak de úgy komolyabban nem ekarnak semmit. :)
2010. jan. 20. 13:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Hmm azt jó tudni! Mondjuk őt nem úgy ismertem meg mint azt a félre.dugok tipust!
2010. jan. 20. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!